Όσο πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα, η οικογενειακή θαλπωρή μπαίνει σε πρώτο «πλάνο», καθώς, αυτές τις μέρες, το ζητούμενο είναι να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Στο πλαίσιο αυτό, η Disney παρουσίασε μια ταινία κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους με τίτλο ο «Νέος Μπαμπάς».

Εορταστική καμπάνια από τη Disney

Πρόκειται για μια ιστορία διάρκειας τριών λεπτών για την οικογενειακή θαλπωρή και τη δύναμη της αφήγησης. Έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021, σε τηλεοπτικό και digital περιβάλλον όπως και στα κανάλια της Disney σε 45 χώρες σε όλη την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική και την Ασία. Η διαφήμιση αποτελεί μέρος της εορταστικής καμπάνιας της Disney με τίτλο «Από Την Οικογένειά Μας Στη Δική Σας». Με αυτό τον τρόπο υποστηρίζει το φιλανθρωπικό μη-κερδοσκοπικό οργανισμό Make-A-Wish. Σημειώνεται ότι ο οργανισμός Make-A-Wish, βοηθά την εκπλήρωση ευχών που αλλάζουν τη ζωή παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

Το πολύτιμο αντικείμενο του Μαξ

Μετά την πρώτη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Disney το 2020, η φετινή συνέχεια της ταινίας, εστιάζει στην ενήλικη πλέον Νικόλ, την εγγονή της «Λόλα» και τα δύο της παιδιά, Μαξ και Έλλα, καθώς ο νέος θετός πατέρας, Μάικ μετακομίζει στο σπίτι τους. Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται ένα πολύ ιδιαίτερο βιβλίο ιστοριών. Πρόκειται για ένα πολύτιμο αντικείμενο που έχει ο Μαξ στην κατοχή του, από τον πατέρα του.

Το βιβλίο αναδεικνύει τη δύναμη της αφήγησης και πώς αυτή μπορεί να χτίσει οικογενειακούς δεσμούς καθώς και τη μαγεία που δημιουργεί η ανάγνωση μαζί, με ιστορίες της Disney και της Pixar να «απογειώνονται» από τις σελίδες εξάπτοντας την οικογενειακή φαντασία και κοινό θαυμασμό. Οι θεατές θα δουν την οικογένεια να κάνει ένα συγκινητικό ταξίδι καθώς συνδυάζουν εορταστικές παραδόσεις, ενόψει των Χριστουγέννων.

Το τραγούδι «Μιλάει η Αγάπη» από τον Ησαΐα Ματιάμπα

Ο δύο φορές βραβευμένος με βραβείο Grammy, Gregory Porter, ερμηνεύει μια συγκινητική απόδοση του πρωτότυπου κομματιού «Love Runs Deeper» που γράφτηκε για τη διαφήμιση, ενώ στην Ελλάδα για την υποστήριξη του ελληνικού παραρτήματος Make-A-Wish, η απόδοση του τραγουδιού πραγματοποιήθηκε από τον δημοφιλή καλλιτέχνη Ησαΐα Ματιάμπα. Ερμήνευσε το τραγούδι «Μιλάει η Αγάπη» και μετέφερε μελωδικά όλα τα συναισθήματα, τη μαγεία και την αγάπη που κατακλύζουν την ταινία. Η ελληνική εκδοχή, με τη φωνή του Ησαΐα Ματιάμπα, είναι διαθέσιμη στο YouTube κανάλι Disney Greece.

Διαβάστε επίσης:

V For Vendetta: Πιο επίκαιρο από ποτέ; “Remember, Remember the 5th of November!”