Sponsored by Samsung

Ο τελευταίος χρόνος ήταν μία έκπληξη για τις ζωές όλων μας. Οι πρωτοφανείς συνθήκες που βιώνουμε και οι κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις που δεν σταματούν να διαδέχονται η μία την άλλη, έχουν κάνει την ανάγκη μας για συνδεσιμότητα, για δημιουργία και για ψυχαγωγία μεγαλύτερη από ποτέ. Ευτυχώς, με την σειρά Galaxy S21 της Samsung, τα έχουμε όλα αυτά!

Με τα Galaxy S21, θα απολαμβάνεις κάθε δευτερόλεπτο που θα τα χρησιμοποιείς. Αυτό οφείλεται στις απολαυστικές οθόνες που διαθέτουν, οι οποίες κάνουν την εμπειρία σου ακόμη πιο ευχάριστη. Είτε θέλεις να παρακολουθήσεις ταινία από το κινητό σου, είτε να φτιάξεις μία επαγγελματική παρουσίαση για την δουλειά σου, είτε θέλεις να παίξεις το αγαπημένο σου παιχνίδι, ή να ξαναδείς τα αμέτρητα βίντεο που τράβηξες με το νέο σου πολύ-εργαλείο, η εμπειρία σου αναμένεται να είναι ξεχωριστή.

Τώρα, ήρθε η ώρα να κατακτήσεις τον κόσμο των social media. Με την κάμερα της σειράς Galaxy S21, που χαρίζει εκπληκτική  λεπτομέρεια ακόμη και με zoom, χάρη στους φακούς και στον ανανεωμένο αισθητήρα της, θα πετυχαίνεις κάθε φορά, χωρίς κόπο, πεντακάθαρες φωτογραφίες. Επίσης, με το dynamic range της κάμερας, θα έχεις εκπληκτικές λήψεις, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών και ακόμα και σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού. Ακόμη και οι φωτογραφίσεις σε νυχτερινά τοπία θα μας χαρίσουν πολλά likes, καθώς το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό, με το night mode των νέων συσκευών.

Ετοιμάσου, λοιπόν,  να γίνεις η Βασίλισσα του Instagram και του TikTok, και όχι τυχαία. Έχεις τον τέλειο σύντροφο για το απόλυτο content creating. Με το stabilization του 8Κ βίντεο της σειράς Galaxy S21, θα τραβάς απρόσμενα σταθερά βίντεο ακόμη και εάν επιλέξεις να τρέχεις! Δείξε στους «ακόλουθούς» σου κάθε πτυχή του κόσμου σου, σε άριστη ανάλυση! Η λειτουργία βίντεο της οικογένειας Galaxy S21 είναι τόσο υψηλού επιπέδου, που μπορείς να γυρίσεις μέχρι και YouTube videos, χωρίς να καταλάβει κανείς ότι τραβήχτηκαν από το κινητό σου. Απλά γύρνα το κινητό σου οριζόντια και άσε το να κάνει τα «μαγικά» του!

Και επειδή ξέρουμε πόσο σου αρέσουν τα φίλτρα, με τα Galaxy S21 μπορείς να χρησιμοποιήσεις όσα θες, χωρίς να φοβάσαι ότι θα χαλάσει η ποιότητα. Η ανάλυση είναι τόσο υψηλή – στα 108MP – που μπορείς να κάνεις όσο editing θέλεις, χωρίς ανησυχία. Ακόμη, μπορείς να επεξεργαστείς τις φωτογραφίες σου από το κινητό σου, καθώς σου προσφέρει πληθώρα επιλογών. Θα βρεις και χρωματικά φίλτρα, για αυτό το retro εφέ που τόσο σου αρέσει αλλά και επιλογές για να επεξεργαστείς τον εαυτό σου – θα μείνει μεταξύ μας.

Θέλεις εκπληκτικές λήψεις αλλά δεν ξέρεις ποια από όλες τις λειτουργίες της φωτογραφικής κάμερας της σειράς Galaxy S21 να διαλέξεις; Με το δίκιο σου – είναι άλλωστε πολλές. Για εσένα υπάρχει το «Single Take», με το οποίο μπορείς ταυτόχρονα να τραβάς από όλους τους φακούς του κινητού και φωτογραφίες και βίντεο. Έτσι, θα έχεις μία λήψη από κάθε δυνατότητα της πανίσχυρης αυτής κάμερας που κρατάς στα χέρια σου, με ένα μόνο κλικ.

Επιπλέον, το επαγγελματικό αποτέλεσμα των φωτογραφιών σου είναι πιο προσβάσιμο από ποτέ, καθώς με την επιλεκτική εστίαση που προσφέρουν τα κινητά της οικογένειας Galaxy S21 θα τραβάς φωτογραφίες με θόλωμα, σαν από επαγγελματικής κάμερας. Τέλος, θα «τρελάνεις» τους followers σου με την τέχνη που θα δημιουργηθεί με το νέο σου ‘εργαλείο’, το Galaxy S21. Με τα slow-motion και super slow-motion video features, θα τραβήξεις τα καλύτερα στιγμιότυπα για να μοιραστείς στα social media. Ένας σταλαγμίτης που λιώνει; Μία πεταλούδα που πετάει; Ο σκύλος σου που τινάζει το νερό μετά από μία βουτιά στη θάλασσα; Με το φανταστικό Slow-Mo της Samsung, μπορείς να τα απαθανατίσεις όλα!

Και γιατί όχι, να μην τραβήξεις και ένα time-lapse; Κράτα σταθερά το κινητό σου, «στόχευσε» με τον φακό σου το ηλιοβασίλεμα και δείξε σε όλον τον κόσμο το μαγευτικό αυτό φαινόμενο, να συμβαίνει σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Ταυτόχρονα, μην ξεχνάς την επαγγελματική λειτουργία της σειράς Galaxy S21. Μπορείς να τραβήξεις μέχρι και φωτογραφίες του γαλαξία, θέτοντας τις απαραίτητες ρυθμίσεις και αφήνοντας για μερικά δευτερόλεπτα το κινητό σε ένα σταθερό σημείο.

Τέλος, μην ξεχνάς ότι πρόκειται για ένα κινητό – κόσμημα. Ο ανατρεπτικός σχεδιασμός της νέας προσθήκης της σειράς Galaxy S21,  θα σε εντυπωσιάσει. Πρόκειται για κινητά που δεν θα χορταίνεις να τα κοιτάς και θα χαίρεσαι να τα κρατάς στα χέρια σου.

Τα κινητά της σειράς Galaxy S21 έρχονται για να αλλάξουν ριζικά την εμπειρία σου με την τεχνολογία. Με ένα μόνο εργαλείο στα χέρια σου, μπορείς να ξεδιπλώσεις ολόκληρο τον κόσμο σου. Με τον εξελιγμένο επεξεργαστή του, την δυνατή του κάμερα και τις νέες λειτουργίες, αποτελεί τον σύμμαχό σου για κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σου. Είσαι έτοιμη να ζήσεις περισσότερα από όσα φαντάζεσαι; Με τα νέα Galaxy S21, S21+ και S21 Ultra 5G, φυσικά!

Τα Facebook και Instagram είναι εμπορικά σήματα της Facebook και των θυγατρικών της. Οποιαδήποτε άλλα εμπορικά σήματα ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους.