Η νέα πρόταση του premium παγωτού NIRVANA, συνδυάζει τις τρεις κλασικές γεύσεις παγωτού, σοκολάτα, βανίλια και καραμέλα, δημιουργώντας την απόλυτη συνταγή του καλοκαιριού, το NIRVANA Waves of Pleasure.

thumbnail_NIRVANA Waves of pleasure_picture 1

Οι τρεις γεύσεις διαδέχονται η μία την άλλη σε ένα ευχάριστο παιχνίδι υφών. Σε κάθε κουταλιά, η βελούδινη υφή των παγωτών βανίλια και καραμέλα μπλέκεται με τις τραγανές στρώσεις πραγματικής σοκολάτας και το πλούσιο σιρόπι καραμέλας, δημιουργώντας μία μοναδική εμπειρία στον ουρανίσκο.

Το νέο παγωτό NIRVANA Waves of Pleasure κρύβει μέσα του την αίσθηση που έχεις όταν κλείνεις τα μάτια, την αίσθηση της απόλυτης χαλάρωσης μετά από μία δύσκολη ημέρα.

nirvana

Αφεθείτε σε κάθε του μπουκιά και θα νιώσετε να σας παρασύρουν τα κύματα της απόλαυσης.

Θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία του NIRVANA Waves of Pleasure μέσα από μία σειρά μοναδικών ενεργειών που θα πραγματοποιηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού! Μείνετε συντονισμένοι!!

syskeuasia

*Το NIRVANA Waves of Pleasure διατίθεται σε τρεις συσκευασίες, ιδανικές τόσο για τις στιγμές που θέλετε να «κακομάθετε» τον εαυτό σας, όσο και για να ευχαριστήσετε την παρέα σας: σε οικογενειακό κύπελλο των 440ml, πολυσυσκευασία με 4 μίνι κύπελλα και πολυσυσκευασία με 6 μίνι πυραύλους.

Αναζητήστε το νέο παγωτό NIRVANA Waves of Pleasure στα super market για ένα καλοκαίρι γεμάτο παγωμένη απόλαυση!