Τα adidas Originals, συνεχίζοντας το εντυπωσιακό λανσάρισμα του NMD στην Αθήνα το Μάρτιο, επανέρχονται με νέα εντυπωσιακά μοντέλα για ατελείωτες βόλτες και εμπειρίες στην πόλη. 6 νέες αποχρώσεις σε ανδρικά και γυναικεία σχέδια έρχονται να συμπληρώσουν την παλέτα του NMD_R1 που προσφέρει έτσι αμέτρητες street style επιλογές για κάθε γωνιά της πόλης και κάθε διάθεση, για πραγματική εξερεύνηση χωρίς όρια.

Με high-fashion επιρροές και έμπνευση από το σύγχρονο και λειτουργικό design, το νέο NMD City Sock (NMD_CS1) ξεχωρίζει για τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του. Το Primeknit υλικό σε ριγέ μοτίβο που βρίσκεται στο επάνω μέρος του παπουτσιού, κάνει το πόδι να εφαρμόζει σαν κάλτσα, ενώ στην ενδιάμεση σόλα ενσωματώνεται η επαναστατική τεχνολογία BOOST στην οποία έχουν συμπιεστεί σφαιρίδια τεχνολογίας EVA προστατεύοντας το πόδι από τους κραδασμούς.

Το limited-edition NMD_CS1, αποτελεί ίσως την πιο τολμηρή έκδοση του NMD, το οποίο έχει κλέψει τις εντυπώσεις από τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας του στο εξωτερικό, χάρη στον μοναδικό τρόπο που συνδυάζει τις καινοτόμες τεχνολογίες και το σύγχρονο street style.

Μένοντας πιστό στο αρχικό design του παπουτσιού και με προσθήκες έντονων prints σε όλο το επάνω μέρος, το νέο NMD Camo Pack έρχεται για να προσφέρει στυλάτες και έντονες street style εμφανίσεις. Τα έντονα camo μοτίβα εμφανίζονται σε μπλε, κοραλλί και γκρι χρωματισμούς, ενώ ένα mix αντίθετων στοιχείων ολοκληρώνει τη σύγχρονη και μη συμβατική αισθητική του NMD Camo Pack.

Τα νέα NMD θα είναι διαθέσιμα από τις 09/04 στο adidas Originals Fashion Corner στο Attica City Link και σε 34 επιλεγμένα sneaker stores σε όλη την Ελλάδα.