Ένα νέο ντοκιμαντέρ  κυκλοφόρησε με τίτλο “Unacknowledged” , το οποίο αναφέρει ότι η Marilyn Monroe δολοφονήθηκε επειδή γνώριζε πράγματα για την ύπαρξη εξωγήινων και σκόπευε να τα φέρει στη δημοσιότητα!

marilyn monroe

Όπως διαβάζουμε στο Digitallife.gr, πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που αφορά UFOs και οι “θεωρίες συνωμοσίας” του είναι πραγματικά αξιοσημείωτες. Σε σκηνοθεσία του Michael Mazzola, το “Unacknowledged” ακολουθεί τον Dr. Steven Greer, ο οποίος υποστηρζει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες κρύβουν την ύπαρξη εξωγήινων! Ο ίδιος πιστεύει ότι η Αμερικανίδα σούπερ σταρ δολοφονήθηκε ως αποτέλεσμα “εντάλματος θανάτου”, στηριζόμενος σε τηλεφωνικές συνομιλίες της δημοσιογράφου Dorothy Kilgallen. Η Kilgallen, η οποία πραγματοποιούσε έρευνα για τα UFOs, αυτοκτόνησε μυστηριωδώς το 1965, κάτι που συνδέθηκε με την έρευνά της όσον αφορά την υπόθεση δολοφονίας του προέδρου Kennedy.

Ο Dr. Steven Greer στο ντοκιμαντέρ ισχυρίζεται ότι η Monroe είχε σχέσεις τόσο με τον πρόεδρο Kennedy, όσο και με το μικρότερο αδελφό του, γενικό εισαγγελέα Robert Kennedy. Όταν και οι δύο της είπαν ότι ήθελαν να διακόψουν, απείλησε ότι θα τους εκδικηθεί διοργανώνοντας συνέντευξη τύπου και θα αποκαλύψει μυστικά. Σημειώνεται λοιπόν ότι η Marilyn Monroe δολοφονήθηκε επειδή …γνώριζε πράγματα για εξωγήινους και απείλησε ότι θα διαρρεύσει διαβαθμισμένες πληροφορίες.

Η Monroe βρέθηκε νεκρή πριν 55 χρόνια στο σπίτι της στο Los Angeles, σε ηλικία 36 ετών, με τα αίτια του θανάτου της να καλύπτονται ακόμη από ένα “πέπλο” μυστηρίου.

Δε γνωρίζουμε αν όσα μεταδίδει το ντοκιμαντέρ κρύβουν κάποια δόση αλήθειας, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητα.

ΠΗΓΗ: Digitallife.gr