Τρεις μοναδικές βραδιές γεμάτες τέχνη, γαστρονομία και φυσικά ομορφιά έλαβαν χώρα από τις 5 έως τις 7 Οκτωβρίου στο Ωδείο Αθηνών, με πρωτοβουλία του Ελβετικού Οίκου καλλυντικών La Prairie. Φίλες και συνεργάτιδες του γνωστού brand, που εδώ και δεκαετίες αποτελεί συνώνυμο της τόλμης και της πολυτέλειας, παρευρέθηκαν στη μεταμορφωμένη αίθουσα Ω2 του ιστορικού Ωδείου, έχοντας την ευκαιρία να ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

Οι τρεις ξεχωριστές νύχτες ήταν ντυμένες στο χρώμα του μπλε του κοβαλτίου. Η επιλογή δεν ήταν τυχαία, καθώς η συγκεκριμένη απόχρωση συνδέεται στενά με το νέο λανσάρισμα της La Prairie, το SKIN CAVIAR NIGHTTIME OIL. Πρόκειται για ένα επαναστατικό προϊόν που καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης, εμπλουτισμένο με Caviar Retinol. Έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί σε συνδυασμό με τους φυσικούς κιρκαδικούς ρυθμούς της επιδερμίδας. Η ελαιώδης σύνθεσή του δημιουργεί έναν άμεσο προσωρινό εξωτερικό επιδερμικό φραγμό για την ελαχιστοποίηση της απώλειας υγρασίας.

Οι οικοδεσπότες και η γνωριμία των καλεσμένων με την ιστορία της La Prairie

Οικοδεσπότες ήταν οι κυρίες Άλκιστις Κάτσικα, Άντζελα Σάρλη και Ιωάννα Δάρα από την Γρ. Σαράντης, αποκλειστικό Διανομέα του Οίκου La Prairie στην Ελλάδα. Μάλιστα, η κυρία Σάρλη, έδωσε μια εξαιρετική και ενδιαφέρουσα ομιλία για την ιστορία, την ταυτότητα του Οίκου, αλλά και το νέο SKIN CAVIAR NIGHTTIME OIL, με στόχο οι καλεσμένες να γνωρίσουν τον Οίκο ακόμα καλύτερα.

Ηλεκτρονικές μελωδίες και γνωριμία με τη συλλογή SKIN CAVIAR

Οι βραδιές ξεκινούσαν με το ηλεκτρονικό βιολί της Eva Presley. Η καλλιτέχνης προσέφερε ένα μοναδικό show και με τις ηλεκτρονικές της μελωδίες συνόδευε τις καλεσμένες, κατά τη διάρκεια που εκείνες απολάμβαναν στο welcome area το cocktail τους, ειδικά δημιουργημένο για την περίσταση και εμπνευσμένο από την συλλογή SKIN CAVIAR και το μπλε του κοβαλτίου. Στον ίδιο χώρο, οι καλεσμένες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ολόκληρη την συλλογή SKIN CAVIAR και να γνωρίσουν το νέο λανσάρισμα της La Prairie.

Υψηλή Γαστρονομία με βάση το χαβιάρι

Στη συνέχεια, περνώντας μέσα από μια φαντασμαγορική κουρτίνα υδρατμού, οι κυρίες οδηγούνταν στον χώρο του δείπνου. Εκεί τους περίμενε ένα exclusive μενού Υψηλής Γαστρονομίας 6 πιάτων, με κύριο συστατικό το χαβιάρι. Το μενού επιμελήθηκε αποκλειστικά για τον Οίκο της La Prairie ο βραβευμένος chef Γκίκας Ξενάκης και το εστιατόριο Aleria που για τις δημιουργίες τους εμπνεύστηκαν από την συλλογή SKIN CAVIAR και την φιλοσοφία του Οίκου.

Στο τέλος του δείπνου, ο Οίκος της La Prairie προσέφερε σε όλες τις καλεσμένες το νέο καινοτόμο SKIN CAVIAR NIGHTTIME OIL, με στόχο να το γνωρίσουν, να το δοκιμάσουν, να ανακαλύψουν τη θαυματουργή δράση του χαβιαριού και να ολοκληρώσουν τη βραδινή τελετουργία περιποίησης SKIN CAVIAR.

Διαβάστε επίσης: