Κάπου πολύ μακριά και βόρεια, στο Ροβανιέμι της Φιλανδίας, κάποιοι έχουν δουλειά αυτές τις μέρες. Και μπορεί, λόγω της εποχής και της τοποθεσίας κοντά στον Αρκτικό Κύκλο, να έχουν λίγες ώρες μέρα και περισσότερες νύχτα, ωστόσο δουλεύουν ασταμάτητα ακόμη και πριν ξημερώσει. Είναι ο Άγιος Βασίλης και οι βοηθοί του, που εργάζονται πυρετωδώς για να ετοιμάσουν τα δώρα μας. Τα δώρα όλων των παιδιών του κόσμου!

Παιχνίδια και ρούχα, κάρτες και σημειώματα, κορδέλες και χρυσόχαρτα, πακετάρισμα στο έλκηθρο και …φύγαμε! Πάντα με πολλά-πολλά χαμόγελα, ο Άγιος Βασίλης ξεκινά το μεγάλο ταξίδι, ώστε να κάνει κάθε παιδάκι του κόσμου χαρούμενο. Το ταχυδρομείο του Ροβανιέμι, βλέπετε, λαμβάνει κάθε χρόνο περί τα 500.000 γράμματα για τον Άγιο Βασίλη, έτσι, όταν έρχεται η ώρα της παράδοσης, κυριολεκτικά οι ώρες είναι πολλές και τα ωράρια εξαντλητικά. Πρέπει να δουλέψει μέρα νύχτα για να μπορέσει να γυρίσει όλο τον κόσμο και να παραδώσει όλα τα πακέτα. Πώς θα αντέξει όμως; Όσο χαμογελαστός και καλοκάγαθος και αν είναι, δεν παύει κάποιες φορές να αισθάνεται εξάντληση. Και τι μπορεί να του δώσει ενέργεια; Κάτι κόκκινο σαν τη στολή του, κάτι απολαυστικό και γιορτινό που δεν είναι άλλο από ένα Red Cup.

Τα Red Cups 2019 από τα Starbucks έρχονται στη φετινή εορταστική περίοδο, με στόχο να ξεδιψάσουν, να δώσουν ενέργεια, αλλά και να προσφέρουν τις γεύσεις εκείνες που αναζητούμε κάθε μέρα μας. Και όπως ακριβώς δίνουν στον Άγιο Βασίλη την ενέργεια που χρειάζεται για να μοιράσει τα δώρα σε όλο τον κόσμο, έτσι μπορούν να δώσουν σε όλους εμάς το “πουσάρισμα” εκείνο που χρειαζόμαστε για να ξεχυθούμε για τις χριστουγεννιάτικες αγορές, τις ετοιμασίες και τα ξενύχτια με φίλους και οικογένεια.

Σε δύο ξεχωριστές γεύσεις, Cappuccino και White Chocolate Mocha, οι χριστουγεννιάτικες Limited Editions των Red Cups σας εύχονται Merry Coffee και σας ανεβάζουν τη διάθεση.

Όμως, για μια στιγμή, κάντε λίγο ησυχία. Τι είναι αυτό που ακούγεται από το τζάκι; Μάλλον ο Άγιος Βασίλης καταφθάνει με το δικό του Red Cup έτοιμος να φέρει τα δώρα του. Ανοίξτε τις καρδιές σας για να τον υποδεχθείτε και Merry Coffee Xmas σε όλους!