Όταν, εδώ και έναν αιώνα τα μακαρόνια MISKO έχουν κατακτήσει τις καρδιές όλων, μεταμορφώνοντας το πιο αγνό και 100% ελληνικό σιτάρι σε κάθε είδους σχήμα και γεύση, όταν έχουν αποκτήσει φανατικό κοινό κι έχουν σχεδόν γίνει συνώνυμο ολόκληρης της κατηγορίας των ζυμαρικών, τότε σίγουρα δεν γίνεται να υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος σε ολόκληρη τη χώρα που να μην τα ξέρει. Ή μήπως γίνεται;

Η MISKO παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια με πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη, τον μοναδικό άνθρωπο που δεν ήξερε τη MISKO! Μέσα από ένα ταξίδι γνώσης και γεύσης, οι ειδικοί της MISKO αναλαμβάνουν να «καλύψουν» αυτό το αδιαμφισβήτητο κενό και συστήνουν στον Βαγγέλη τον μαγικό κόσμο της πιο αγαπημένης μάρκας ζυμαρικών στην Ελλάδα.

Η πλούσια ιστορία της MISKO, ξετυλίγεται μέσα από μία ελαφρώς φουτουριστική, αλλά ταυτόχρονα οικεία ξενάγηση του Βαγγέλη. Υπό την καθοδήγηση των ανθρώπων της MISKO, ο Βαγγέλης ξεναγείται σε έναν ονειρικό κόσμο, γεμάτο χρυσαφένια λιβάδια, εντυπωσιακά μηχανήματα και απολαυστικά πιάτα με μακαρόνια MISKO! Ένα σύγχρονο μίγμα εκλεπτυσμένων στοιχείων συνθέτουν τη νέα καμπάνια, με τις αποχρώσεις του φούξια – του εμβληματικού χρώματος της MISKO –  και του σιταριού να χρωματίζουν κάθε σκηνή.

Την καμπάνια «Ο άνθρωπος που δεν ήξερε τη MISKOέχει επιμεληθεί η Soho Square Athens, σε παραγωγή της Picky Productions, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Olly Williams. Το εμβληματικό τραγούδι «ο Τρόπος» των Olympians, που ερμηνεύει ο Πασχάλης, ντύνει την καμπάνια, ταξιδεύοντάς μας σε μια πιο ρομαντική εποχή.

Μέσα από το απολαυστικό ταξίδι γνώσης και γεύσης, η MISKO με τη νέα της καμπάνια μας ταξιδεύει στον μαγικό της κόσμο, από το χωράφι… στο πιάτο, αποδεικνύοντας ότι τα μακαρόνια είναι MISKO!

Ανακαλύψτε τη νέα καμπάνια της MISKO εδώ