Ο Brad Pitt αποτελεί εδώ και δεκαετίες έναν σταρ που ξεχωρίζει τόσο για την εξωτερική του εμφάνιση όσο και για τις υποκριτικές του ικανότητες. Δε θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι είναι ένας από τους πιο ωραίους άντρες του Hollywood, τουλάχιστον σε σύγκριση με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της γενιάς του. Αν κάποιος όμως τον έβαζε να διαλέξει ο ίδιος τους πιο όμορφους άντρες στον πλανήτη, ποιους θα διάλεγε;

Ο Pitt απάντησε πρόσφατα και σε αυτή την ερώτηση. Η απάντησή του για άλλους ήταν προφανής για άλλους απρόβλεπτη. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στη Vogue ο αγαπημένος ηθοποιός είπε την άποψή του σχετικά με το ποιοι πιστεύει ότι είναι οι «πιο όμορφοι άνδρες στον κόσμο».

«Ξέρετε, στον κόσμο της υποκριτικής, επειδή είναι η πρωινή μου δουλειά… η άμεση επιλογή είναι ο Paul Newman», αποκάλυψε ο Pitt. «Επειδή γέρασε με τόση χάρη. Ήταν ένας πραγματικά ιδιαίτερος, δοτικός, ζεστός και ειλικρινής άνθρωπος».

Και συνεχίζει: «Θα προσθέσω και τον George Clooney», ανέφερε αστειευόμενος. «Γιατί συνήθως, πάντα τον βγάζω έξω και πάντα με βγάζει έξω. Και αυτή τη φορά, θα κάνω το αντίθετο, μόνο αυτή τη φορά».

Σημειώνεται ότι ο διάσημος σταρ πρόσφατα λάνσαρε μια νέα σειρά περιποίησης, που ονομάζεται «Le Domaine Skincare».

Διαβάστε επίσης:

Η Missoni δίνει πνοή στο στιλ σου με την απόλυτη χειμερινή συλλογή της! | Thats Life. Life as it is!