Χάρι Στάιλς κατά τη διάρκεια της εκπομπής στο SiriusXM του Χάουαρντ Στερν αποκάλυψε πως πέρασε από οντισιόν για να υποδυθεί τον Έλβις Πρίσλεϊ στη νέα βιογραφική ταινία του Μπαζ Λούρμαν.
Η ταινία θα προβληθεί στις 24 Ιουνίου και θα παρουσιάζει την σχέση του Έλβις  με τον μάνατζέρ του, Τομ Πάρκερ.


Ο τραγουδιστής ανέφερε οτι «Ο Έλβις ήταν ίσως το πρώτο άτομο που γνώρισα εκτός από την οικογένειά μου όταν ήμουν παιδί», «Για αυτόν τον λόγο, υπήρχε κάτι απίστευτα ιερό γύρω του, οπότε σκέφτηκα ότι έπρεπε να προσπαθήσω να παίξω τον ρόλο».

Επίσης πρόσθεσε «Μου κέντρισε πολύ το ενδιαφέρον… Νιώθω ότι αν ένας σκηνοθέτης αισθάνεται ότι δεν είμαι ο καλύτερος άνθρωπος για τον ρόλο, τότε είναι καλύτερο για εκείνον και είναι καλύτερο για μένα» .
«Αν πιστεύουν ότι η ταινία θα είναι καλύτερη με κάποιον άλλον, τότε δεν θέλω να την κάνω γιατί δεν θέλω να είμαι η όχι τόσο καλή έκδοση».

Τελικά όμως ως Έλβις  επιλέχθηκε ο ηθοποιός Οστιν Μπάτλερ. Ο ίδιος δήλωσε για τον ρόλο «Ξέρω ότι δεν θα μπορούσα να κάνω την ταινία, αν το κάστινγκ δεν ήταν το απολύτως σωστό. Αναζητήσαμε εξονυχιστικά έναν ηθοποιό με την ικανότητα της φυσικής σωματικής κίνησης, των φωνητικών ικανοτήτων και την εύθραυστη φύση του καλλιτέχνης»