Η ηθοποιός μπορεί να χώρισε με τον Ben Affleck μετά από το σκάνδαλο με την νταντά των παιδιών τους και την απιστία του συζύγου, αλλά στο κόκκινο χαλί εμφανίστηκε με μια μαύρη τουαλέτα προκαλώντας μόνο θετικά σχόλια. Η ίδια πριν λίγες ημέρες φωτογραφήθηκε για το Vanity Fair και μίλησε για όλα.

Ο έγγαμος βίος κράτησε 10 χρόνια και όπως εξομολογήθηκε, ο Βen είναι ο άντρας της ζωής της. Ο χωρισμός δεν είχε καμία σχέση με την νταντά, αφού βρίσκονταν σε διάσταση αρκετούς μήνες πριν, πρόσθεσε.

oscars jennifer

Έμαθε επίσης να αποφεύγει το κουτσιομπολιό μένοντας μακριά από το ίντερνετ και την τηλεόραση. “Άνοιξα μια μέρα το CNN και ήμασταν εκεί. Δεν το κάνω πια. Πήρα σιωπηλό όρκο με τον εαυτό μου το περασμένο καλοκαίρι να μείνω πραγματικά εκτός από όλο αυτό”.

Στην αντίθετη όψη του νομίσματος, ο άλλοτε γοητευτικός Ben Affleck φαίνεται ότι δεν έχει μείνει ανεπηρέαστος και οι τελευταίες φωτογραφίες το επιβεβαιώνουν. Στο πάρτι για τα Oscars δεν χαμογέλασε ούτε μια φορά στις κάμερες.

ben

ben affleck

Τέλος, η όμορφη ηθοποιός δήλωσε μεταξύ άλλων ότι δεν μπορεί να αφήσει τον θυμό ή τον πόνο να γίνει η κινητήριος δύναμη και ότι πρέπει να προχωρήσει μπροστά.

Στο ευχόμαστε Jennifer!

jennifer