Ο Λάμπρος Χαβέλας σε ηλικία 40 χρονών, έφυγε χθες από την ζωή μετά από τροχαίο που είχε με την μηχανή του. Ο άτυχος δημοσιογράφος, παρασύρθηκε από μοιραίο λάθος οδηγού που θέλησε να μπει στον παράδρομο του Αγίου Γεωργίου στο ρεύμα προς Κηφισιά στο Νέο Ψυχικό. Όλοι οι δημοσιογραφοί τον χαιρέτησαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο…

Το κανάλι Έψιλον, η στέγη όπου εργαζόντα, δημοσίευσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η οικογένεια του EPSILON θρηνεί από χθες το χαμό ενός δικού της ανθρώπου ,του δημοσιογράφου Λάμπρου Χαβέλα.

Το βίαιο και άδικο τέλος του σε τροχαίο δυστύχημα στο Ψυχικό, προκάλεσε σοκ σε όλον τον δημοσιογραφικό κόσμο και ειδικά στους συναδέλφους του στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου όπου εργαζόταν τον τελευταίο χρόνο. Το μεσημέρι της Κυριακής τον περίμεναν στο γραφείο αλλά δεν έφτασε ποτέ.

Το EPSILON εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του στους δικούς του ανθρώπους , το γιο του και την αδελφή του και αποχαιρετά έναν συνάδελφο που η δίψα του για ζωή ήταν αποτυπωμένη στο μόνιμο χαμόγελο του.

Καλό ταξίδι Λάμπρο…».

Η παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου, ξεκίνησε την πρεμιέρα της εκπομπής της με δάκρυα στα μάτια και αρκετή συγκίνηση για τον συνεργάτη της.

Ο Λάμπρος Χαβέλας εργάστηκε στο Star και στον Ant1 με τελευταίο αυτό το Έψιλον. Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη (14/09/2016), στις 11:00 το πρωί, στον Ι.Ν. Παναγιάς Ταξιαρχών στη Νέα Μάκρη (οδός Αρχαγγέλου Μιχαήλ Πανορμίτου).

Τα συλλυπητήρια μας!