Μπορούμε και εμείς να γίνουμε φίλοι του George Clooney; Ο βραβευμένος με όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε σε συνέντευξή τους με το περιοδικό GQ ότι χάρισε σε 14 φίλους του από 1 εκατομμύριο δολάρια. Ο λόγος που προέβη σε μία τέτοια γενναιόδωρη κίνηση είναι ώστε να τους εκφράσει την ευγνωμοσύνη του, που τον στήριξαν κατά την διάρκεια της πορείας του.

Ήμουν εργένης. Όλοι μας μεγαλώναμε. Ήμουν 52 και κάτι. Και σκέφτηκα, ό,τι έχω στην ζωή είναι αυτοί οι τύποι… Κοιμήθηκα στους καναπέδες τους όταν ήμουν απένταρος. Μου δάνεισαν χρήματα όταν δεν είχα. Με βοήθησαν όταν χρειαζόμουν βοήθεια όλα αυτά τα χρόνια… Σκέφτηκα, χωρίς αυτούς δεν θα είχα τίποτα από αυτά” εξήγησε.

Aν και οι στενοί του φίλοι ήταν ήδη στη διαθήκη του, συνειδητοποίησε ότι δεν υπήρχε λόγος να περιμένει μέχρι να συμβεί κάτι τραγικό για να τους ανταποδώσει. “Σκέφτηκα βασικά αν με χτυπήσει ένα λεωφορείο, είναι όλοι στη διαθήκη. Όμως γιατί να περιμένω να χτυπηθώ από λεωφορείο;”.

H ιστορία που είχε κυκλοφορήσει πριν από τρία χρόνια, αλλά τώρα επιβεβαιώνεται από τον ίδιο τον Αμερικανό ηθοποιό, σκηνοθέτη και παραγωγό. Ο George Clooney έκανε την ανάληψη στο Λος Άντζελες, προσέλαβε ειδική ασφάλεια προκειμένου να μεταφέρει τους χαρτοφύλακες με τα 14 εκατ. δολάρια σε μετρητά και κάλεσε την επομένη μέρα τους φίλους του. ‘Ήταν το διήμερο 27 και 28 Σεπτεμβρίου. Έναν χρόνο αργότερα, στις 27 Σεπτεμβρίου, εντελώς τυχαία, έγινε ο γάμος μου με την Αμάλ” είπε ο ηθοποιός.