Ο Γρηγόρης, υλοποίησε μία δράση αφιερωμένη στις γυναίκες, συμμετέχοντας σαν χορηγός εστίασης στο 1ο Pink Together, τη μεγαλύτερη ενημερωτική εκστρατεία στη Β. Ελλάδα για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Το Pink Together, διοργανώθηκε την Κυριακή 26 Μάϊου, στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης,  από το «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης, τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού. Με κεντρικό μήνυμα το «Είμαστε μαζί» και στόχο την ενημέρωση του κοινού για την αξία της πρόληψης, πραγματοποιήθηκαν ποικίλες δράσεις, όπως ανοιχτές συζητήσεις με επαγγελματίες υγείας, open space pink workshops, κλινικοί έλεγχοι και η «Πορεία Αγάπης», ένας συμβολικός περίπατος τριών χιλιομέτρων.

Ο Γρηγόρης ενισχύει την κοινωνική του δράση στη Θεσσαλονίκη, συμμετέχοντας ενεργά στη μεγάλη γιορτή στήριξης στην αξία της ζωής και της γυναίκας που νοσεί.

Με πάνω από 20 καταστήματα στη συμπρωτεύουσα, ο Γρηγόρης προσφέρει στους καταναλωτές που τον επισκέπτονται καθημερινά τα εκλεκτά προϊόντα και τη ζεστή φιλοξενία του.

 

Αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

Leave a Reply

Your email address will not be published.