Τον Οκτώβρη του 1998, ο Σάκης Ρουβας εμφανίστηκε στο κέντρο που τραγουδούσε με μια μακριά φούστα Valentino, προκαλώντας σίγουρα εντυπώσεις. Ήταν μια από τις πιο iconic εμφανίσεις που θυμόμαστε μέχρι και σήμερα, αλλά η ιστορία πίσω από αυτό δεν είναι και τόσο γνωστή.

Ο Ηλίας Ψινάκης, τότε μάνατζερ του Ρουβά συζήτησε στην εκπομπή του Γηροκομείο με την Πέγκυ Ζήνα και αποκάλυψε πως συνέβη η εμφάνιση. Είπε πως ο σχεδιαστής Valentino, εντυπωσιάστηκε με τον Ρουβά και σχεδίασε την φούστα μόνο για αυτόν.


Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είχαμε κάνει μια συναυλία με τον Σάκη στην Κύπρο όπου μας είχαν κράξει τρομερά και έφταιγα βέβαια εγώ που το κανόνισα, δεν έφταιγε ο Ρουβάς. Πάμε στο Κάπρι με το σκάφος του Valentino όπου υπήρχε και το σκάφος του Σουμάχερ, η Ζιζέλ και άλλες τέτοιες πολύ καλές που ήταν τότε μικρές. Βγαίνει μια στιγμή ο Ρουβάς από τη θάλασσα για να ανέβει στο σκάφος και τον τυλίγει όλο το πλήρωμα με μια πετσέτα. Λέει ο Valentino, «θα του ράψω μια φούστα! Που μπροστά θα είναι σαν φούστα και από πίσω σαν παντελόνα». Από πίσω ήταν πράγματι σαν παντελόνα αλλά δεν το έβλεπε κανείς το πίσω. Τέλεια, του λέω αλλά αναρωτιόταν αν θα ήθελε ο Σάκης να φορέσει φούστα και του είπα να το αφήσει πάνω μου. «Έλα εδώ! Θα πεις ναι σε όλα» του λέω. Του λέει ο Valentino το κόνσεπτ, βέβαια την πέταξε την μαλ..α τύπου «εγώ κάνω ότι θέλετε αρκεί να είναι σωστό σκηνοθετικά για να μη βγω μια τρελή με μια φούστα». Ευτυχώς ήταν ο Δημήτρης Παπαϊωάννου και ο Φωκάς Ευαγγελινός που μας το έφτιαξαν και ήταν τούμπανο».