Ο σχεδιαστής μόδας λέγεται ότι αξίζει 500 εκατομμύρια δολάρια και έχει ήδη πέντε παιδιά από δύο προηγούμενους γάμους. Έκανε το έκτο του παιδί με την 38χρονη Σουηδή, Sandra Nilsson.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης για το ιταλικό περιοδικό «Novella 2000» είπε: “Η Σάντρα τα πάει καλά, το μωρό, που γεννήθηκε πριν από μια εβδομάδα ακριβώς εδώ στη Φλωρεντία, είναι πανέμορφο και ήταν πραγματικά συγκινητικό που τον είδα αμέσως μετά τη γέννησή του.”

Ο Καβάλι ​​είπε στον δημοσιογράφο ότι το ζευγάρι είχε καλωσορίσει έναν γιο που τον έλεγαν Τζόρτζιο, ως φόρο τιμής στον πατέρα του που πυροβολήθηκε από τους Ναζί κοντά στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Και συνέχισε: «Το όνομά του είναι Τζόρτζιο, όπως ο παππούς του, ο πατέρας μου… τον οποίο οι Ναζί πυροβόλησαν στη σφαγή της Καβρίλια όταν ήμουν τεσσάρων ετών».

Ο σχεδιαστής μόδας έχει τον Tommaso και Cristina με την πρώτη του σύζυγο Silvanella Giannoni, την οποία παντρεύτηκε το 1964 πριν χωρίσουν 10 χρόνια αργότερα.

Στη συνέχεια παντρεύτηκε την Αυστριακή σχεδιάστρια μόδας Εύα Μαρία Ντίνινερ το 1980, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά, τον Ρόμπερτ, τη Ρέιτσελ και τον Ντανιέλε.

Να του ζήσουν όλα θα πούμε εμείς!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.