Κι ενώ όλοι ασχολούνται με το δράμα των Brangelina, ο Justin Theroux σε συνέντευξη του έδωσε την δική του απάντηση για τα δημοσιεύματα, αλλά αποκάλυψε και ποια είναι η συνταγή του γάμου με την Jennifer Aniston που τον έκανε να πετύχει.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι εκείνος και η Jennifer σέβονται ο ένας τον άλλον, ενώ εκτιμούν πολύ το χιούμορ. Σε μία σχέση τελικά, είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει χιούμορ.

Αντίστοιχα τα όσα είπε για το διαζύγιο Pitt-Jolie μας βρίσκει πλήρως σύμφωνους, αφού είπε αυτά που πολύ κόσμος θέλει να εκφράσει:

«Σαν παιδί διαζευγμένων γονιών, το μόνο που μπορώ να δηλώσω είναι ότι είναι τρομερή είδηση για αυτά τα παιδιά. Αυτό είναι το μόνο που πραγματικά μπορώ να πω. Είναι βαρετό να σχολιάσει κανείς οτιδήποτε άλλο. Οι άνθρωποι περνάνε μια κακή περίοδο και αυτό είναι απαίσιο».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει και την εμπλοκή της Jennifer στο διαζύγιο, λέγοντας:

«Υπάρχει μια ατελείωτη όρεξη για trash, αν και όλοι λένε ότι δεν έχουν καμιά τέτοια όρεξη. Αλλά νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι το κάνουν επειδή πουλάει. Όμως υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα για να ασχοληθεί κανείς».