Ο Κορωνοϊός COVID – 19 έχει εμπνεύσει μέχρι και την βιομηχανία του πορνό. Κάποιοι παραμέρησαν την αρνητική ενέργεια και έφτιαξαν ταινίες ενηλίκων όπου ζευγάρια κάνουν σεξ φορώντας μάσκες και στολές χάσματ, εμπνευσμένοι από τα μέτρα προστασίας ενάντια στην νέα επιδημία.

Το είδαμε και αυτό – Ο Κορωνοϊός θέμα και σε ταινίες πορνό

Οι συγκεκριμένες ταινίες έχουν κάνει «πάταγο» στην ιστοσελίδα του Pornhub και φαίνεται πως αρέσουν πολύ στους χρήστες. Πολλά από αυτά τα βίντεο είναι στα top trendings και σημειώνουν δεκάδες χιλιάδες προβολές.

Μπορείτε να κολλήσετε κορωνοϊό από το σεξ; – Διαβάστε περισσότερα εδώ

Σε ένα από τα viral βίντεο βλέπουμε έναν άνδρα, εργαζόμενο του δήμου, με στολή προστασίας χάσματ να παριστάνει ότι περπατάει σε κτήριο στην πόλη Γουχάν, της Κίνας, από όπου εξαπλώθηκε ο ιός. Ακούμε την βαριά αναπνοή του ενώ αποτυγχάνει να επικοινωνήσει με κάποιον στο γουόκι – τόκι του. Ξαφνικά, στο έρημο κτήριο όπου περπατάει μία γυναίκα με ιατρική στολή τρέχει κατά πάνω του και αρχίζει να τον χαϊδεύει. Κόβει μία τρύπα στην στολή του άντρα, γδύνεται και γρήγορα κάνουν σεξ.

«Πιστεύω ότι ο κόσμος έλκεται από το πορνό για τον κορωνοϊό, με τον ίδιο τρόπο που οι άνθρωποι που φοβούνται ακόμη και τη σκιά τους αρέσκονται σε ταινίες τρόμου», σχολίασε η Spicy από το ερωτικό δίδυμο Spicy x Rice, που πρωταγωνιστούν σε τέτοια βίντεο πορνό με κορωνοϊό.

Χαρακτηριστικό είναι ότι σύμφωνα με το Vice, υπάρχουν ήδη περί τα 112 βίντεο με έμπνευση από την έξαρση της επιδημίας του κορωνοϊού. Ο πραγματικός κορωνοϊός COVID – 19 φαίνεται να «εμπνεύστηκε» από μία ταινία του 2011 με πολύ παρόμοια εξέλιξη. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε το βίντεο πορνό του οποίου έμπνευση είναι ο Κορωνοϊός (χωρίς το ακατάλληλο μέρος):