Τα απολαυστικά βράδια γεμάτα μουσική, μελωδικές φωνές μέχρι stand up comedy πινελιές συνεχίζονται στο γνωστό spot της Κηφισιάς Loft Nice N Easy. Τσεκάρετε τις παρακάτω ημερομηνίες γιατί κρύβουν μοναδικές προτάσεις διασκέδασης!

Σάββατο 12 Μαρτίου, 1 2 3 Swing

Οι αγαπημένες του Loft nice n easy  1 2 3 Swing επιστρέφουν με ανανεωμένο πρόγραμμα και πολλές νέες εκπλήξεις!
Προερχόμενες από τον χώρο της όπερας, οι 123 SWING δημιούργησαν ένα τρίο εμπνευσμένο από τα αντίστοιχα Αμερικάνικα γκρουπ του ΄30 όπως οι Andrews Sisters και επιστρατεύουν την εμπειρία και το ταλέντο τους παρουσιάζοντας ένα show με πολλή αγάπη, κέφι και vintage αισθητική.
Τρεις γυναίκες performers, παρέα με τον Νίκο Δρογώση στα πλήκτρα, τον Μάνο Λούτα στο κοντραμπάσο & τον Σεραφείμ Μπέλλο στη ντραμς δημιούργησαν ένα ατμοσφαιρικό, jazz/swing group που θα σας ταξιδέψει στην αίγλη και το glam περασμένων δεκαετιών.
Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει swing επιτυχίες όπως Boogie woogie, Sincerely , In the mood, lollipop, I will survive αλλά και ανατρεπτικές διασκευές ελληνικών τραγουδιών του Χατζιδάκι, του Χιώτη και του Τσιτσάνη.

123 SWING

 

Σάββατο 19 Μαρτίου, Christina Golia  & Blue Quartet

Μετά την πρώτη της επιτυχημένη εμφάνιση στην σκηνή του Loft nice n easy, η Christina επιστρέφει με τους Blue quartet και υπόσχεται άλλη μια συναρπαστική βραδιά στο κοινό της Κηφισιάς!
Πως μπορεί να παντρευτεί το κινηματογραφικό στοιχείο με τη σύγχρονη ελληνική και ξένη μουσική σκηνή; Και τί συμβαίνει όταν προστεθούν σε αυτά jazz, rock και blues πινελιές;
Τις απαντήσεις δίνει η μελωδική φωνή της Χριστίνας Γκόλια, σε ένα ξεχωριστό live, συντροφιά με τους Blue Quartet σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει τραγούδια από το Put the Blame on Mame μέχρι το Fly me to the moon & back to black, ανατρεπτικά ελληνικά “πειράγματα” αλλά και την προσωπική της μεγάλη επιτυχία Ordinary Girl, που αγαπήθηκε και επιλέχθηκε να παρουσιαστεί στο λονδρέζικο κοινό, στη Μουσική σκηνή O 2 Academy Islington τον περασμένο Νοέμβριο.

CHRISTINA GOLIA

 

Σάββατο 26 Μαρτίου, Μάνος Ψιστάκης και Maria Melissa

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος Μάνος Ψιστάκης (Κόκκινο Δωμάτιο, Μαρία η Άσχημη, Η Οικογένεια Βλάπτει, Θανάσιμες Πεθερές, Το Αμάρτημα Της Μητρός Μου, κ. α.), συνεχίζει με επιτυχία τις ζωντανές μουσικές εμφανίσεις του σε μεγάλες μουσικές σκηνές της πόλης μας.
Μετά από τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στην Σφίγγα, στο Mονκ και στην Αρχιτεκτονική, το Σάββατο, 26, ο Μάνος Ψιστάκης θα μας διασκεδάσει στο Loft Nice N Easy στην Κηφισιά, με πολύ μουσική και τα καλύτερα τραγούδια όλων των εποχών με τεράστιο ρεπερτόριο από τους κλασσικούς Frank Sinatra, Dean Martin, Perry Como, Tom Jones, Barbra Streisand, Shirley Bassey, James Brown, Freddie Mercury και Scorpions μέχρι Madonna, Beyonce, Rihanna αλλά και αρκετές Ελληνικές επιτυχίες!
Μαζί του, η Maria Melissa που με τη μαγική της φωνή τον πλαισιώνει και τον ξεκουράζει, μιας που στο πρόγραμμα, εκτός από δεκάδες τραγούδια, ο Μάνος Ψιστάκης δεν ξεχνάει τον παλιό ΚΑΚΟ του εαυτό και συνεχίζει να κάνει Stand Up Comedy, μέσα στη μουσική παράσταση!

Loft nice n easy
Παπαδιαμάντη 7, Κηφισιά
Ώρα έναρξης 10.30μμ
Τιμή εισόδου με ποτό 12€
τηλέφωνα κρατήσεων 210 8082014