Ξεκίνησε δυναμικά η νέα τηλεοπτική σεζόν, και περιμένουμε την έναρξη του Survivor all star όπου θα ξαναδούμε τους «βασικούς πυλώνες» του παιχνιδιού να επιστρέφουν  με κάποιους να έχουν και νέους ρόλους. Ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια επιβίωσης με μεγάλη τηλεθέαση, επιστρέφει στους δέκτες μας μέσα στον Ιανουάριο.

Πολλοί αγαπημένοι παίκτες έχουν συζητήσει για την συμμετοχή τους με την Ατζούν Media,  όπως ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Γιάννης Σπαλιάρας, Η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Ηλίας Γκότσης και πολλοί άλλοι,  αλλά όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Ντάνο και στην συμμετοχή του στο all star.

Από καλά πληροφορημένες πηγές μάθαμε σήμερα ότι τελικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο αγαπημένος Ντάνος του παιχνιδιού και νικητής, ίσως του πιο δημοφιλούς από όλα τα survivor, υπέγραψε με τον σταθμό του Ατζούν για να συμμετέχει στο all star.

Δεν θα αγωνίζεται αυτή τη φορά, αλλά θα εμψυχώνει τους παίκτες και θα τους μιλάει face to face. Θα βρίσκεται στο πλευρό του κεντρικού παρουσιαστή, Γιώργου Λιανού που με το έξυπνο χιούμορ και με τα ετοιμόλογα σχόλια καταφέρνει πάντα να προκαλεί γέλιο. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα αναλάβει ως «δεύτερος» παρουσιαστής μεταφέροντάς μας τις σκέψεις των παικτών.

Ο Ατζούν «έκοψε και έραψε» τον ρόλο του Ντάνου σύμφωνα με την επιθυμία του για να πει το μεγάλο «ναι», μιας και τον ήθελε οπωσδήποτε στο παιχνίδι έπειτα από την μεγάλη αγάπη που του έχει το κοινό.

Περιμένουμε να δούμε και τις υπόλοιπες συμμετοχές αλλά και πως θα ανταποκριθεί ο Ντάνος στον νέο ρόλο. Θα είναι το ίδιο καλός όπως ήταν και ως παίκτης;