Ο Οίκος Rémy Martin γιορτάζει φέτος 300 χρόνια, εξαιρετικής παραγωγής cognac. Για τον εορτασμό της τριακοσιοστής επετείου του, ο Οίκος έχει σχεδιάσει μια σειρά δραστηριοτήτων με θέμα ‘We Dream Forward’ συνδέοντας το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον. Από το 1724 και για τρεις αιώνες, ο Οίκος Rémy Martin συνδυάζει την τέχνη με την καινοτομία, μεταλαμπαδεύοντας την παράδοση και χτίζοντας ένα βιώσιμο μέλλον.

“Για 300 χρόνια, ο Οίκος Rémy Martin μοιράζεται τη γνώση και την τεχνογνωσία του από γενιά σε γενιά. Σήμερα, αυτό επεκτείνεται πέρα ​​από την κληρονομιά της οικογένειας. Εργαζόμαστε ως μια ενωμένη ομάδα με όλους τους stakeholders του Οίκου, για να επιτύχουμε μαζί τη βιώσιμη αριστεία. Νιώθουμε την ευθύνη της κληρονομιάς να προστατεύσουμε τους πόρους μας για τις επόμενες γενιές.

Μέσα από τη συνεργασία μας με αμπελουργούς από το Grande και το Petite Champagne, εκπαιδεύουμε νέα ταλέντα σε όλο τον κόσμο, με στόχο να διαιωνίσουμε αυτήν την οικογενειακή κληρονομιά για ακόμα 300 χρόνια.” δηλώνει η Marie-Amélie de Leusse, Chairwoman of the Rémy Cointreau Group.

ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΣ 300 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 300 ΧΡΟΝΙΑ

Οι εορτασμοί της επετείου θα πραγματοποιηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους σε όλες τις γωνιές του πλανήτη.

Μερικά από τα highlights που ξεχωρίζουν είναι η επαναλειτουργία του ιστορικού κτιρίου του Οίκου στην καρδιά του Cognac. Την Άνοιξη του 2024, το ιστορικό κτίριο του Οίκου θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του μετά από χρόνια ανακαινίσεων. Εκεί, που το αστικό στοιχείο συναντά το αγροτικό, σ’ ένα μοναδικό περιβάλλον που αναδεικνύει την κληρονομιά 300 ετών φιλοξενίας, όπου ο επισκέπτης απολαμβάνει ένα μοναδικό ταξίδι στα ενδότερα της Rémy Martin.

ΟΙ ΕΟΡΤΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ

Παράλληλα, μια σειρά από εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν, διεθνώς, προς τιμήν των 300 χρόνων.

Σε επιλεγμένα αεροδρόμια, παγκοσμίως, από την Άνοιξη του 2024, ο Οίκος θα προσφέρει, στους λάτρεις του cognac, μια εντυπωσιακή εμπειρία ταξιδιού στο χρόνο μέσα από την καμπάνια “Rémy Martin Dream Forward”. Η χρήση της τεχνολογίας της εικονικής πραγματικότητας θα επιτρέψει στους επισκέπτες να εξερευνήσουν τα αμπελοτόπια του Grande και Petite Champagne και να ανακαλύψουν το terroir του Rémy Martin καθώς και να ονειρευτούν για το μέλλον κάνοντας εκδρομές. Η εμπειρία αυτή θα περιλαμβάνει μαγευτικές γευστικές δοκιμές που θα απογειώσουν όλες τις αισθήσεις, μοναδικές συλλεκτικές εκδόσεις κ.α.

Επιπλέον, εκτός από την παραγωγή cognac και την αμπελουργία, ο Οίκος εμπνέει και υποστηρίζει την καινοτομία και την αριστεία σε πολλούς τομείς, μεταφέροντας το πάθος αυτό από τη γενιά σε γενιά.

Με την τέχνη του mixology να βρίσκεται στην καρδιά του Οίκου, και χάρη στο διαγωνισμό Rémy Martin Bartender Talent Academy, διεθνείς μπάρμαν θα γιορτάσουν τα 300 χρόνια cocktail και καινοτομίας. Οι 24 κορυφαίοι θα συγκεντρωθούν σ’ έναν παγκόσμιο τελικό, στη Γαλλία, τον Σεπτέμβριο.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες μοναδικές εκδηλώσεις, εμπειρίες και απροσδόκητες εκπλήξεις φέτος.

“Η εορταστική επέτειος των 300 χρόνων ιστορίας αποτελεί ένα ουσιαστικό ορόσημο για τον Οίκο Rémy Martin. Προσκαλώντας τους καταναλωτές μας να εξερευνήσουν την τέχνη και την ιστορία μας και συνεργαζόμενοι με τα πιο υποσχόμενα δημιουργικά ταλέντα, συμβάλλουμε από κοινού στη δημιουργία εξαιρετικών cognac για τις επερχόμενες γενιές.” δήλωσε σχετικά ο Jean-Philippe Hecquet, Διευθύνων Σύμβουλος του Οίκου Rémy Martin

ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟ RÉMY MARTIN

Από το 1724, ο Οίκος Rémy Martin έχει ένα όνειρο: να παράγει μοναδικά cognac. Μια βαθιά αγάπη για τη γη, η συνέχεια μιας οικογενειακής ιδιοκτησίας με όραμα και μια παθιασμένη δέσμευση για την αριστεία χαρακτηρίζουν τον Οίκο Rémy Martin για τρεις αιώνες. Ως αποτέλεσμα του εξαιρετικού mixology, των γενεών κληρονομιάς και της τεχνογνωσίας στο cognac και των πολύ-βραβευμένων επιτευγμάτων του, απευθύνεται συνεχώς στους πιο απαιτητικούς γνώστες του κόσμου. Ο Οίκος Rémy Martin ειδικεύεται στα Cognacs Fine Champagne, συμπεριλαμβανομένων των Rémy Martin® XO, Rémy Martin Tercet®, Rémy Martin 1738 Accord Royal® Rémy Martin Club® και Rémy Martin® V.S.O.P.

Τα προϊόντα του Οίκου Remy Martin διανέμει στην Ελληνική αγορά η εταιρεία B.Σ. Καρούλιας