Η χειροποίητη δεξιοτεχνία έχει τεράστια αξία στον σημερινό κόσμο με γρήγορους ρυθμούς. Σε μια εποχή που κυριαρχείται από τη μαζική παραγωγή και τη στιγμιαία ικανοποίηση, η τέχνη και η αφοσίωση στη δημιουργία χειροποίητων προϊόντων γίνονται όλο και πιο σπάνια και αγαπητά.

Ο οίκος TOD’S, γνωστή για τα εξαιρετικά δερμάτινα είδη της, ενσαρκώνει την ουσία της σχολαστικής δεξιοτεχνίας.  Η αξία του χειροποίητου δεν έγκειται μόνο στην ανώτερη ποιότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια αλλά και στην εγγενή μοναδικότητα κάθε αντικειμένου. Κάθε προϊόν αφηγείται μια ιστορία, φέρει τα σημάδια των χεριών που το διαμόρφωσαν με αγάπη. Η αξία του χειροποίητου εκτείνεται πέρα ​​από το απτό, συμβολίζει μια σύνδεση με την κληρονομιά, την αυθεντικότητα και τη διαχρονική κομψότητα.

Αγκαλιάζοντας την αξία του χειροποίητου, ο οίκος TOD’S γιορτάζει την τέχνη και διασφαλίζει ότι τα προϊόντα της έχουν απήχηση σε απαιτητικούς ανθρώπους που αναζητούν ποιότητα και ψυχή στα υπάρχοντά τους.

O οίκος TOD’S, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φάις, διοργάνωσαν την εκδήλωση The Art of Leather, για να γιορτάσουν τη θρυλική TOD’S Di Bag στη boutique της Αθήνας, στην οδό Πανεπιστημίου 4, την Τετάρτη 3 Μαΐου 2023.

 

Η TOD’S Di Bag, το εμβληματικό αξεσουάρ του οίκου που έχει κρατήσει διαχρονικά η αφρόκρεμα της μόδας και της παγκόσμιας showbiz, ανανεώθηκε και έχει πλέον μεταμορφωθεί  σε μια πολυλειτουργική, σύγχρονη τσάντα, ειδικά κατασκευασμένη από μαλακά δέρματα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν fashion media experts, key opinion leaders, influencers και celebrities, καθώς και δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου. Οι καλεσμένοι περιηγήθηκαν στην καλαίσθητη boutique, όπου παρουσιάζονται οι γυναικείες και ανδρικές συλλογές του οίκου, και είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την τέχνη της χειροποίητης κατασκευής της θρυλικής TOD’S Di Bag και του εμβληματικού Gommino loafer από έναν έμπειρο τεχνίτη του brand, ο οποίος παρουσίασε με ιταλική φινέτσα τη νέα δυνατότητα personalization που διατίθεται τώρα πλέον και στην Ελλάδα.

Πρόκεται για μια προσαρμοσμένη εμπειρία που κάνει τη Di Bag πραγματικά ένα μοναδικό και ιδιαίτερο κομμάτι, χάρη στην αποκλειστική υπηρεσία My Di Bag, η οποία είναι διαθέσιμη στην boutique της Αθήνας και επιτρέπει στους πελάτες να εξατομικεύσουν τη δική τους Di Bag, μέσω των monograms ή μιας ειδικής επιγραφής σε επιλεγμένα χρώματα. Μάλιστα, οι φαν της iconic τσάντας θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα περιορισμένο αριθμό Di bags που τιμά την πόλη της Αθήνας με την επιγραφή «ATHENS» καθώς και με τις επιγραφές «FREE» & «LOVE».