Η L’Oréal διοργανώνει και φέτος τον παγκόσμιο διαγωνισμό καινοτομίας Brandstorm, και προσκαλεί φοιτητές και επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων, από 18 έως 30 ετών, να εστιάσουν στον κλάδο των επαγγελματικών προϊόντων ομορφιάς και να σχεδιάσουν το δικό τους εγχείρημα που αφορά σε επαυξημένες υπηρεσίες ομορφιάς (augmented beauty services), την εμπειρία στα online & offline σημεία ή το e-commerce του μέλλοντος, κάνοντας τη διαφορά για τον επαγγελματία του κλάδου (κομμωτής) ή/και τον αποδέκτη της υπηρεσίας (πελάτης).

H L’Oréal δίνει σε όλους τους συμμετέχοντες την ευκαιρία να ξεκινήσουν δυναμικά την καριέρα τους στον όμιλο, με το πιο δυνατό «διαβατήριο», τον διαγωνισμό Brandstorm. Ο διαγωνισμός μετράει ήδη 31 συνεχόμενα χρόνια παγκόσμιας παρουσίας και η συμμετοχή κάθε νέου ανθρώπου μπορεί να αποτελέσει πραγματικό πλεονέκτημα στο βιογραφικό του, όπως έχει αποδείξει και η καριέρα πολλών επιτυχημένων στελεχών, στην Ελλάδα και διεθνώς, που ξεκίνησαν την καριέρα τους στην εταιρεία εξαιτίας του Brandstorm και στη συνέχεια εξελίχθηκαν μέσα σε αυτή.

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ

Το Brandstorm αποτελεί μία συναρπαστική εμπειρία  που καλλιεργεί την ομαδικότητα και την  εξέλιξη των διαγωνιζομένων   καθώς η προσπάθεια, οι γνώσεις και οι ευκαιρίες δικτύωσης που αποκομίζει κάποιος από το «ταξίδι» το καθιστούν μοναδικό. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό λειτουργεί ως επιπλέον πλεονέκτημα κατά την αναζήτηση εργασίας και την επαγγελματική δικτύωση και εμπλουτίζει τα βιογραφικά των συμμετεχόντων.

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΟΥ

Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να δώσουν τη δική τους απάντηση σε μία πραγματική πρόκληση, και έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την κουλτούρα και τις αξίες της εταιρείας, να δικτυωθούν με στελέχη της εταιρείας και να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες καριέρας στη L’Oréal. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις επαγγελματιών που ξεκίνησαν την καριέρα τους στη L’Oréal, παρά το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να κερδίσουν στο διαγωνισμό του Brandstorm.

ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ… ΙΣΩΣ ΦΤΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ:

 • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φοιτητές και νέοι επαγγελματίες έως 30 ετών από όλες τις ειδικότητες και τους τομείς σπουδών.
 • Οι συμμετέχοντες καλούνται να σχεδιάσουν το μέλλον της επαγγελματικής ομορφιάς και, με τη δύναμη της τεχνολογίας, να υποβάλουν τις προτάσεις τους γύρω από υπηρεσίες επαυξημένης ομορφιάς τα online & offline σημεία εμπειρίας καθώς και το μέλλον του ηλεκτρονικού εμπορίου.
 • Τα στελέχη της L’Oréal θα βρίσκονται δίπλα στους συμμετέχοντες, προσφέροντας καθοδήγηση και χρήσιμες συμβουλές.
 • Οι διαγωνιζόμενοι του Brandstorm, μετά την ολοκλήρωση της συμμετοχής τους, θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν πιστοποίηση, η οποία αποτελεί ένα πρόσθετο πλεονέκτημα στη διαδικασία αναζήτησης εργασίας.
 • Οι επικρατέστερες ομάδες από την Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την ξεχωριστή εμπειρία του ελληνικού τελικού, που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο στα κεντρικά γραφεία της L’Oréal Hellas.

Η νικήτρια ομάδα θα προκριθεί στον παγκόσμιο τελικό που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο και τα μέλη της θα παρουσιάσει την ιδέα τους μπροστά στην παγκόσμια κριτική επιτροπή.

 • Η νικήτρια ομάδα θα έχει την ευκαιρία να εργαστεί για μία τρίμηνη αποστολή στα κεντρικά γραφεία της L’Oréal στη Γαλλία, μέσω του προγράμματος

 

Ποια είναι τα βήματα συμμετοχής στο διαγωνισμό:

 • Κάνε Εγγραφή στο διαγωνισμό στη σελίδα https://brandstorm.loreal.com
 • Σχημάτισε την ομάδα σου – μέχρι 3 μέλη. Σε περίπτωση που δεν έχεις δική σου ομάδα, μη διστάσεις να αναζητήσεις άλλα άτομα στη πλατφόρμα του Brandstorm.
 • Περίγραψε την ιδέα σου με 3 slides και 1 pitch video και ανέβασέ τα στην πλατφόρμα, εύκολα και γρήγορα, έως τις 31 Μαρτίου 2024.
 • Ενημερώσου αν η ιδέα σου επιλέχθηκε, διεκδίκησε μια θέση στους εθνικούς τελικούς και εκπροσώπησε την Ελλάδα στους παγκόσμιους τελικούς.

Ο παγκόσμιος διαγωνισμός Brandstorm, σε αριθμούς:

 • 000+ εγγεγραμμένοι συμμετέχοντες
 • Εκπρόσωποι από 72 χώρες
 • 350-400 περίπου εργαζόμενοι παγκοσμίως προσλαμβάνονται από τη L’Oréal κάθε χρόνο μέσω του διαγωνισμού

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το: https://brandstorm.loreal.com/