Τα κολλάζ είναι ένας πολύ καλός τρόπος να συνδυάζουμε φωτογραφίες που μας αρέσουν και να τις χρησιμοποιούμε στα project μας. Ακόμη, μπορούμε να εμπλουτίσουμε με κολλάζ τα social media μας, από insta stories μέχρι facebook banners. Με αυτό το online εύκολο και δωρεάν εργαλείο, θα φτιάχνεις κολλάζ στο πι και φι! Δες αναλυτικά τα βήματα για το πως θα τα φτιάξεις:

  1. Αρχικά θα μπεις στην ιστοσελίδα του online εργαλείου photojoiner – πάτησε εδώ. Θα βρεθείς σε αυτό το περιβάλλον:

κολλάζ

2. Τώρα πρέπει να επιλέξεις το σχήμα για το κολλάζ που θα φτιάξεις. Για παράδειγμα θα σου δείξουμε πως φτιάξαμε το εξώφυλλο για αυτό το άρθρο με τα τατουάζ καρδιές. Μπορείς να επιλέξεις το σχήμα του κολλάζ σου, αριστερά στον πίνακα. Εμείς, επιλέξαμε το “FB COVER” που δημιουργεί ένα οριζόντιο μακρόστενο template, όπως το θέλουμε.

3. Έπειτα διαλέγεις πόσες φωτογραφίες θέλεις να βάλεις στο κολλάζ σου. Στην επιλογή που έχουμε κυκλώσει με κόκκινο χρώμα, μπορείς να βάλεις 3 φωτογραφίες στο κολλάζ σου. Εμείς επιλέξαμε τις 5.

κολλάζ

4. Επίλεξε τις φωτογραφίες που θα κάνεις κολλάζ 

Πάτα στην κυκλωμένη περιοχή στο “OPEN“. Θα σου εμφανιστεί η υπό – επιλογή “Computer“. Θα μεταφερθείς στα αρχεία σου, όπου θα πρέπει να επιλέξεις τις φωτογραφίες που επιθυμείς να κάνεις collage.

Οι φωτογραφίες σου θα εμφανιστούν στο δεξί μέρος της οθόνης, όπως βλέπεις στο παράδειγμα με τις φωτογραφίες με τατουάζ καρδιές.

κολλάζ

5. Αφού έχεις σιγουρευτεί ότι έχεις επιλέξεις πόσες φωτογραφίες θέλεις να έχει το collage σου (δες ξανά το βήμα 3) τώρα θα πρέπει να «σύρεις» τις φωτογραφίες μέσα στα «κουτάκια» που θα εμφανιστούν.

κολλάζ

Το αποτέλεσμα θα μοιάζει κάπως έτσι. 

6. Το κολλάζ σου είναι σχεδόν έτοιμο. Πάμε να το αποθηκεύσουμε και να το «κατεβάσουμε». Δίπλα από την επιλογή “OPEN“, πάτα στην επιλογή “SAVE”. Θα μεταφερθείς στην εξής σελίδα:

κολλάζ

Η φωτογραφία σου αποθηκεύτηκε. Δεν τελειώσαμε ακόμη. Το μόνο που μένει είναι να πατήσεις την μπλε επιλογή “DOWNLOAD PHOTO“. Τώρα, η φωτογραφία θα κατέβει και θα βρίσκεται στον υπολογιστή σου, στις λήψεις. Είσαι έτοιμη να μοιραστείς τα υπέροχα φωτοκολλάζ που θα φτιάξεις!