Στην πρεμιέρα του X-factor είδαμε πολλά που είναι άξια σχολιασμού, αλλά εγώ σήμερα αποφάσισα ότι θέλω να γράψω μόνο για έναν συμμετέχοντα. Ο Αλέξανδρος Πιτσάνης είναι ένα ζωντανό παράδειγμα για όλους, και ένας άνθρωπος που μπορεί να δώσει την δύναμη και την ώθηση σε πολλούς για να κυνηγήσουν το όνειρό τους. Ο ίδιος εμφανίστηκε στην σκηνή του x-factor και συγκίνησε κριτές, κοινό και τηλεθεατές.

Δεν ήταν μόνο η ιστορία του, αλλά και το πόσο υπέροχα τραγούδησε την κομματάρα «Use Somebody» από Kings Of Leon.

Ο ίδιος στην περιγραφή για τον εαυτό του, δήλωσε ότι είχε μείνει στο παρελθόν άστεγος περνώντας από πολλές δυσκολίες. Φυσικά όσα και να γράψω εγώ, μόνο εκείνος γνωρίζει πολύ καλά τι εστί η λέξη «δυσκολία». Όσο ζούσε στον δρόμο, έκανε αυτό που μπορούσε να κάνει καλά, να τραγουδάει.

Γιατί όμως σήμερα θέλησα να μιλήσω για τον Αλέξανδρο Πιτσάνη; Γιατί είναι ένας από τους πολλούς που έμειναν άστεγοι και χωρίς τα αναγκαία, αλλά και γιατί κατάφερε να ανταπεξέλθει σε όλα τα εμποδία και σήμερα να γίνεται γνωστός μέσα από την φωνή του. Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι μόνο τα όνειρα που έχουμε κάνει μπορούν να μας κρατήσουν ζωντανούς και να ελπίζουμε μέχρι και όταν η ελπίδα έχει σβήσει.

Ας είναι λοιπόν ο Αλέξανδρος, η καλύτερη είδηση της ημέρας. Γνωρίστε τον καλύτερα από το βίντεο: