Ο τραγουδιστής Ρόμπι Γουίλιαμς μετά την αποχώρηση του από το συγκρότημα Take That επίλεξε solo καριέρα και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Για να γιορτάσει τα 25 χρόνια της μουσικής του καριέρας κυκλοφόρησε ένα νέο άλμπουμ με τίτλο XXV. Το άλμπουμ περιέχει ενορχηστρωμένες βερσιόν των καλύτερων τραγουδιών του αλλά και κάποιες εκπλήξεις όπως είπε ο ίδιος.

Το άλμπουμ το οποίο θα κυκλοφορήσει 9 Σεπτέμβρη είναι γεγονός. Το εξώφυλλο όμως, είναι αυτό που τράβηξε το ενδιαφέρον καθώς ποζάρει ολόγυμνος, αναπαριστώντας το διάσημο γλυπτό του Ροντέν. Ο Ρόμπι Γουίλιαμς θεωρείται από τους πιο σέξι άντρες στην μουσική βιομηχανία και παρόλο που πλησιάζει τα 50 διατηρείται πολύ καλά. Υποστηρίζει πως δεν είναι στην πραγματικότητα όπως δείχνει στην φωτογραφία και Λέει ότι μπορεί να είχε γίνει κάποιο «κόλπο με τον υπολογιστή» για να τον κρατήσει τόσο περιποιημένο. Ο ίδιος έχει κόψει το κάπνισμα, ασχολείται με την πυγμαχία και νηστεύει για 16 ώρες καθημερινά, τρώγοντας μόνο ένα πλήρες γεύμα την ημέρα.


Ο τραγουδιστής, γδύθηκε για να ξαναδημιουργήσει το The Thinker του Rodin ένα καλλιτεχνικό άγαλμα για το νέο του άλμπουμ, αλλά πιστεύει ότι καθώς πλησιάζει τα 50, ίσως είναι σύντομα η ώρα να αρχίσει να φοράει τα ρούχα του.
Λέει: «Μπορώ είτε να δείχνω καλά με ρούχα, είτε να φάω. Δεν είμαι σε τόσο καλή φόρμα όσο στον Rock DJ – υπήρχε λιγότερο ποσοστό σωματικού λίπους, είμαι λίγο φανταχτερός στις μέρες μας. Φροντίζω να προσέχω τουλάχιστον να παλέψω για αυτήν την προαγωγή».