Η Kånken, η cool αλλά και οικολογική backpack της σουηδικής μάρκας ρουχισμού και εξοπλισμού για δραστηριότητες στη φύση, Fjällräven,  προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να έρθουν την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου στο αγαπημένο κατάστημα των sneaker-addicts στο Χαλάνδρι, το Sneaker10 (Αγίας Παρασκευής 11), για μία μοναδική customization εμπειρία της backpack τους από έναν καλλιτέχνη!

Από τις 19:00 έως τις 21:00, ο αγαπημένος street artist Yiakou, δημιουργός των πιο πολύχρωμων εικαστικών δημιουργιών των δρόμων της Αθήνας, θα βρίσκεται στο κατάστημα και θα δημιουργήσει χειροποίητα σχέδια με καμβά τη δική σου τσάντα.  Αντλώντας έμπνευση από τα όνειρα, την ελευθερία και τα ταξίδια, ο Yiakou θα συνθέσει πρωτότυπες φιγούρες και στοιχεία, όπως αστέρια, σύννεφα και πλανήτες σε έντονα χρώματα, που θα απογειώσουν το design και τον arty χαρακτήρα του brand.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο “green capsule project” του Sneaker10, στην είσοδο του καταστήματος, που φιλοξενούνται τα πιο «πράσινα» προϊόντα, θα στηθεί το customization station του Yiakou. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να φέρεις τη δική σου Kånken ή αν δεν έχεις, μπορείς να την αποκτήσεις στο Sneaker10!

Customize your Kånken!

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, 19.00

Sneaker10 Χαλάνδρι ((Αγίας Παρασκευής 11)