Οι γιορτές πλησιάζουν και το ξενοδοχείο St.George Lycabettus, πρόσφατα βραβευμένο ως το καλύτερο  Lifestyle Hotel της πόλης είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί με πολλές εορταστικές προτάσεις : Διασκέδαση,live μουσική και υψηλή γαστρονομία από τον executive chef, Στέφανο Παπανικολάου που μόλις ανέλαβε το τιμόνι της κουζίνας με ελληνική αρωματική και fusion συνταγές με έμφαση στη μακροζωία.

24/12 – REVEILLON ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Red Christmas Eve Dinner’ με γεύσεις υψηλής γαστρονομίας στο Le Grand Balcon & La Suite Lounge με τη μοναδική θέα.  LIVE μουσική από την Μαντώ και DJ set από την Sonic music.

31/12 – REVEILLON ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς θα απολαύσετε το ‘New Years Eve Gold Glam Dinner’. Τα μεσάνυχτα , θα βγούμε όλοι στα συναρπαστικά μπαλκόνια του Le Grand Balcon με την εκπληκτική θέα της Αθήνας και της Ακρόπολης για να δούμε την πόλη μας λουσμένη στα πυροτεχνήματα και να αφήσουμε μπαλόνια με τις ευχές μας για την πιο αισιόδοξη αλλαγή χρόνου!

Στη συνέχεια , LIVE ΜΟΥΣΙΚΗ από την Μαντώ , DJ set by Sonic και χόρος μέχρι τις πρωινές ώρες!

RECOVERY BREAKFAST  To πρώτο πρωινό της χρονιάς απολαύστε το «διαφορετικά» από τις 07.00 το πρωί, στο Le Grand Balcon, με θέα όλη την Αθήνα,  για να έχει η νέα σας χρονιά ανοιχτούς ορίζοντες και χρώμα!!

FESTIVE BRUNCH BUFFET

Ανήμερα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιάς ελάτε στο Le Grand Balcon με την οικογένεια σας και τα παιδιά σας να απολαύσετε ένα εορταστικό Brunch buffet με ατελείωτες Ελληνικές γευστικές δημιουργίες  με φόντο την Αθήνα και τα νησιά του Σαρωνικού!

Οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με πολλά παιχνίδια,  δραστηριότητες, επισκεψή του Αι Βασίλη και Χριστουγεννιάτικη παιδική ταινία στο Screening Room του ξενοδοχείου.

 

Για κρατήσεις & πληροφορίες : 210 7416191