Με αφορμή την δικαστική μάχη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ, η οποία απασχόλησε αρκετά τα media αλλά και το κοινό, θα θυμηθούμε δίκες διασήμων είτε μεταξύ τους είτε προς κάποιο περιοδικό ή διοργάνωση. Ενώ έχουμε στο μυαλό μας την ζωή τους γεμάτη πάρτι, στο κόκκινο χαλί, ταξίδια και καλοπέραση υπάρχει και μια άλλη πλευρά που πολλές φορές μπορεί να γίνει πολύ περίπλοκη.

Britney Spears vs. Jamie Spears


Αυτός ο αγώνας κρατάει πάνω από μια δεκαετία και η Britney αγωνιζόταν για να αποκτήσει ξανά την ελευθερία της. Η Britney ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας της χειρίστηκε λάθος τα οικονομικά της, ωφελήθηκε από τη δουλειά της και πολλά άλλα.

Οι άνθρωποι που παρευρέθηκαν στο Astroworld vs. Travis Scott

Η τραγωδία στο Astroworld στοίχισε την ζωή σε 10 θεατές όταν κατά την διάρκεια της συναυλίας, κάποιοι ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου, είτε έχασαν την ζωή τους λόγω καρδιακής προσβολή. Στην εκδήλωση επικρατούσε το απόλυτο χάος και βίντεο έδειξαν πως ενώ υπήρχαν άνθρωποι που ήταν αναίσθητοι, ο Travis Scott και οι συντελεστές της συναυλίας δεν σταματούσαν το πρόγραμμα. Σύμφωνα με το Buzzfeed News, έχει αντιμετωπίσει περισσότερες από 200 μηνύσεις λόγω της τραγωδίας

Nicki Minaj vs. Tracy Chapman

Η δικαστική διαμάχη μεταξύ τους ξεκίνησε στις 7 Ιανουαρίου 2021 και αφορούσε την παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων με αφορμή το τραγούδι «Sorry» της Nicki Minaj. Σε ένα σημείο χρησιμοποίησε αποσπάσματα από το single «Baby Can I Hold You» της Chapman, χωρίς να πάρει την άδεια της. Τελικά η Nicki Minaj πρόκειται να καταβάλει το ποσό των 450.000 δολαρίων στην Tracy Chapman.

 

Meghan Markle vs. Associated Newspapers

Το 2019 κατέθεσε μήνυση κατά της Associated Newspapers, του εκδότη βρετανικών εφημερίδων όπως η The Sun, επειδή δημοσίευσε μια χειρόγραφη επιστολή μεταξύ της και του πατέρα της το 2018. Οι δημοσιεύσεις παραβίασαν τον Νόμο για την Προστασία Δεδομένων, κατάχρηση ιδιωτικών πληροφορίες και παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.

 

Kendall Jenner vs. Gregory Messer

Το 2017 το μοντέλο πληρώθηκε για να προωθήσει το event, Fyre Festival το οποίο βέβαια δεν έγινε ποτέ και το καθιστά μια απο τις μεγαλύτερες απάτες. Ο Gregory Messer, εκπρόσωπος των ανθρώπων που ζημιώθηκαν έκανε μήνυση στην Kendall Jenner.

Lindsay Lohan vs. Grigor Balyan

Το 2010, ένας φωτογράφος ισχυρίστηκε ότι τραυματίστηκε όταν το αυτοκίνητο που μετέφερε τη Lindsay Lohan έφυγε με ταχύτητα έξω από ένα κλαμπ του Χόλιγουντ, τραυματίζοντας το πόδι του. Η μήνυση πυροδότησε τη διαχρονική μάχη μεταξύ των σταρ και των παπαράτσι, αλλά η Λόχαν έλυσε τη διαφορά εξωδικαστικά σύμφωνα με το TMZ.