• Το Novacinema4 πόλος έλξης για τους λάτρεις των σειρών και τον Μάρτιο
  • Η νέα αστυνομική σειρά «Of Money and Blood» βασισμένη σε αληθινή ιστορία στο πλαίσιο της ζώνης «House of Europe» θα συναρπάσει από τη Δευτέρα 18 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα στις 22:00
  • Πρεμιέρα το Σάββατο 16 Μαρτίου (22:00) και για την κωμική σειρά «Ted»

 Οι νέες συναρπαστικές σειρές «Of Money and Blood» και «Ted» έρχονται να καθηλώσουν τον Μάρτιο στα Novacinema!

Από το Σάββατο 16 Μαρτίου και κάθε Σάββατο στις 22:00 θα μεταδίδεται η κωμική σειρά «Ted» με τους Seth MacFarlane, Max Burkholder, Alanna Ubach, Scott Grimes​.

Είμαστε στο 1993 και η στιγμή του Τεντ έχει περάσει. Τώρα πια ζει με τον καλύτερό του φίλο, τον Τζον Μπένετ, και δεν είναι και η καλύτερη επιρροή, όμως στο τέλος της ημέρας είναι πάντα πρόθυμος να κάνει τα πάντα για τη φιλία.

Παράλληλα, από τη Δευτέρα 18 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα στις 22:00 θα προβάλλεται η αστυνομική σειρά βασισμένη σε αληθινή ιστορία «Of Money and Blood»​ με τους Vincent Lindon, Niels Schneider, Ramzy Bédia, David Ayala. Δισεκατομμύρια εξαφανίζονται, με πρόσχημα τη μάχη ενάντια στην περιβαλλοντική μόλυνση. Μία συμμορία μικροαπατεώνων από το Μπέλβιλ συνεργάζεται με έναν μεγαλοεπενδυτή για μία επική κομπίνα.

Παράλληλα, συνεχίζονται στο Novacinema4 οι σειρές «Belgravia: The Next Chapter», «La Brea season 3», «Gray», «NCIS season 21», «The Winter King».

Απόλαυσε τις νέες σειρές και τους νέους κύκλους στο Novacinema4 αλλά και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ όποτε εσύ επιθυμείς, μαζί με περισσότερες από 6.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Επιπλέον, η ανανεωμένη υπηρεσία ΕΟΝ On Demand σου δίνει τη δυνατότητα  να δεις τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές ακόμα και offline.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο περιεχόμενο της Nova επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV ή το Συνδυαστικό Πρόγραμμα ΕΟΝ που τους ταιριάζει.