Οι καθιερωμένες Παιδικές Κυριακές, που έχουν αγαπηθεί από παιδιά και γονείς, ξεκινούν και πάλι από την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στο Hard Rock Cafe Athens, Αδριανού 52, στο Μοναστηράκι.

Κάθε Κυριακή, ένα special kids event, στήνεται για τους μικρούς φίλους του Hard Rock Cafe Athens. Από τις 12:00 έως τις 16:00, οι μικροί μας Rockers απασχολούνται με δημιουργικές δραστηριότητες και απολαμβάνουν ένα λαχταριστό menu, ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά εμπνευσμένο από τον Messi, ενώ οι «μεγάλοι» χαλαρώνουν δοκιμάζοντας πεντανόστιμα cocktails και burgers.

Για άλλη μια χρονιά, ένα μεσημέρι γεμάτο χειροτεχνίες, face painting και καλή μουσική περιμένει μικρούς και μεγάλους hard rockers στην καρδιά της Αθήνας. Ενήλικες και παιδιά μοιράζονται ποιοτικό χρόνο και comfort food με πολλές επιλογές σε starters, main courses και γλυκάκια.

Επιπλέον, όσων χρονών κι αν είστε, αν δηλώνετε fan του Lionel Messi, έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα απολαυστικά Messi Burger και Messi Chicken Sandwich, που έχει δημιουργήσει ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου σε συνεργασία με τους chef του Hard Rock Cafe.

Το Hard Rock Cafe έχει πάντα ανοιχτές τις πόρτες του για όλους και είναι έτοιμο να υποδεχθεί και αυτή τη σεζόν, εν δυνάμει rockstars κάθε ηλικίας. Η είσοδος στις Παιδικές Κυριακές για κάθε παιδί είναι 15€, συμπεριλαμβανομένου του γεύματος.

Πάρτε τα μικρά σας και ελάτε να περάσετε μια σούπερ διασκεδαστική Κυριακή για όλους στο Hard Rock Cafe Athens, Αδριανού 52, στο Μοναστηράκι. Κλείστε θέση τώρα!