Ο διάσημος ηθοποιός Μπρους Γουίλις διαγνώστηκε με αφασία τους τελευταίους μήνες, μια πάθηση που επηρεάζει τη γλωσσική αντίληψη. Όμως μέλη του συνεργείου, πρόσεξαν τα σημάδια στα γυρίσματα των τελευταίων ταινιών του.


Με αφορμή το τρέιλερ της ταινίας «White Elephant» στην οποία πρωταγωνιστεί, ο Μπρούς μπερδευόταν στα γυρίσματα και υπήρχαν στιγμές που ρωτούσε γιατί βρισκόταν εκεί.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Jesse V Johnson, δήλωσε στους LA Times: «Ήταν ξεκάθαρο πως δεν ήταν ο Μπρους που θυμόμουν. Ως αποτέλεσμα, μας ζήτησαν να τελειώνουν οι σκηνές του μέχρι το μεσημέρι, ώστε να μπορεί να φεύγει νωρίτερα».

Επίσης μετά τα γυρίσματα του «White Elephant», προτάθηκαν στον Jesse V Johnson και άλλες ταινίες με τον Μπρους και εκείνος απάντησε: «Μετά την εμπειρία μας στο White Elephant, αποφασίσαμε ως ομάδα ότι δεν θα κάναμε άλλη. Είμαστε όλοι θαυμαστές του Μπρος Γουίλις και η συμφωνία αυτή μας φάνηκε λάθος και τελικά ήταν ένα μάλλον θλιβερό τέλος σε μια απίστευτη καριέρα».

Ένα άλλο μέλος του συνεργείου είπε: «Δεν ήταν ενοχλητικό αλλά περισσότερο αναρωτιόμασταν πως θα κάνουμε τον Μπρους να μην φαίνεται κακός. Κάποιος του έλεγε μία ατάκα και εκείνος δεν καταλάβαινε τι εννοούσε. Ήταν απλά μια μαριονέτα».

Στην ταινία ο Μπρους Γουίλις υποδύεται το αφεντικό της μαφίας, Άρνολντ Σόλομον, ο οποίος πολεμά τον Μάικλ Ρούκερ, ο οποίος είναι ένας πρώην πεζοναύτης που έγινε εκτελεστής της μαφίας. Όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ είναι μια ταινία γεμάτη δράση και πολλούς πυροβολισμούς.