Ο Τομέας Καλλυντικών της Henkel Hellas και η ΑΒ Βασιλόπουλος, με πίστη και αφοσίωση στη δέσμευσή τους για την ενίσχυση του έργου του φιλανθρωπικού, μη κερδοσκοπικού σωματείου ΕΛΕΠΑΠ, συμμαχούν για 2η συνεχόμενη χρονιά και βοηθούν ακόμα περισσότερα Γενναία Παιδιά με αναπηρία!

Σε συνέχεια της καμπάνιας «Συμμαχία Φροντίδας για τα Παιδιά» με στόχο την κάλυψη των αναγκαίων θεραπειών των παιδιών με αναπηρία, ο Τομέας Καλλυντικών της Henkel Hellas και η ΑΒ Βασιλόπουλος ενώνουν και φέτος τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό. Πιο συγκεκριμένα, συμμετέχουν για ακόμα μία χρονιά στο Πρόγραμμα Οικονομικής Υιοθεσίας της ΕΛΕΠΑΠ, προσφέροντας επιπλέον 600 θεραπείες αποκατάστασης, χαρίζοντας έτσι επιπλέον χαμόγελα και δύναμη στους μικρούς ήρωες που το έχουν ανάγκη!

Συνεχίζεται για 2η χρονιά η πιο όμορφη συμμαχία για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ!

Παράλληλα, μπορείτε να επωφεληθείτε κι εσείς από μοναδικές προσφορές έως -50% στα αγαπημένα σας προϊόντα ομορφιάς και προσωπικής φροντίδας Henkel από την 1η έως τις 7 Απριλίου, σε όλα τα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος!

Για να μάθετε περισσότερα για το έργο της ΕΛΕΠΑΠ και να γίνετε κι εσείς οικονομικοί υιοθέτες, επισκεφθείτε τον σύνδεσμο https://elepap.gr.

Δείτε ακόμη: Νέα θεματική καμπάνια από τη Henkel: «Η Ελλάδα βάζει τα καλά της»!