• Με τις αγαπημένες οικογενειακές ταινίες «Lassie Come Home», «Dog», «Lyle, Lyle Crocodile», «Moonrise», «Zookeeper».

Την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, το αγαπημένο κανάλι ψυχαγωγίας, Novalifε, γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων (World Animal Day) και δίνει την ευκαιρία στους συνδρομητές να απολαύσουν ένα ολοήμερο αφιέρωμα από τις 15:35 μέχρι και τις 22:45 με μοναδικές ταινίες αφιερωμένες σε αυτά, όπως  «Lassie Come Home», «Dog», «Lyle, Lyle Crocodile», «Moonrise», «Zookeeper».

Η αγαπημένη σε όλους Lassie δίνει το έναυσμα για την έναρξη του αφιερώματος στις 15:35 με τη μεταγλωττισμένη οικογενειακή ταινία «Lassie Come Home» (2020, διάρκεια 96’) με τις φωνές των Θοδωρή Αποστολίδη, Πηνελόπης Σκαλκώτου. Ο 12χρονος Φλο και η σκυλίτσα του, η Λάσι, είναι αχώριστοι φίλοι. Όταν ο πατέρας του Φλο χάνει τη δουλειά του, η οικογένεια μετακομίζει σε ένα διαμέρισμα που απαγορεύονται τα σκυλιά.

Θα ακολουθήσει στις 17:15 η κοινωνική ταινία «Moonrise» (2022, διάρκεια 108’) με τους Sonya Balmores, Houston Rhines, Ava Tores σε σκηνοθεσία της Vickie Bronaugh. Μετά τον θάνατο της συζύγου του, ένας τραγουδιστής της κάντρι αποτραβιέται από όλα και ο πόνος του μοιάζει να μην έχει τέλος. Όλα όμως αλλάζουν, όταν η κόρη του αποφασίζει να μάθει ιππασία.

Στις 19:05 τη σκυτάλη παίρνει η οικογενειακή ταινία  «Lyle,Lyle, Crocodile» (2022, διάρκεια 103’), με τους Javier Bardem, Constance Wu, Shawn Mendes σε σκηνοθεσία των Will Speck, Josh Gordon. Ο μικρός, ντροπαλός κι εσωστρεφής Τζος ανακαλύπτει στη σοφίτα του νέου του σπιτιού στη Νέα Υόρκη έναν εξίσου ντροπαλό και γλυκό κροκόδειλο που… τραγουδάει και χορεύει! Η συνέχεια της ταινίας η οποία είναι βασισμένη στα παιδικά βιβλία «Lyle, Lyle, Crocodile» του Μπέρναρντ Γουέιμπερ.

Ακολουθεί στις 21:00 η κωμωδία «Zookeeper» (2011, διάρκεια 102’) με τους Kevin James, Rosario Dawson, Leslie Bibb, Ken Jeong σε σκηνοθεσία του Frank Coraci ενώ στις 22:45 είναι η σειρά της κωμωδίας «Dog» (2022, διάρκεια 97’) να προσφέρει μοναδικές στιγμές γέλιου με τους Channing Tatum, Ryder McLaughlin, Aavi Haas υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες των Channing Tatum,  Reid Carolin. Δύο πρώην καταδρομείς, ο Μπριγκς και η Λούλου, ένα βελγικό μαλινουά, ξεκινούν, παρά τη θέλησή τους, ένα περιπετειώδες ταξίδι για να προλάβουν την κηδεία ενός στρατιώτη.

Οι ταινίες είναι διαθέσιμες και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ, μαζί με περισσότερες από 4.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Ακόμη, το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema διατίθεται με δυνατότητα Catch up 7 ημερών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο περιεχόμενο της Nova επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV ή το Συνδυαστικό Πρόγραμμα ΕΟΝ που τους ταιριάζει.