Ξεκαθαρίζει το τοπίο γύρω από το τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον 32χρονο τραγουδιστή…

Σήμερα το πρωί παραδόθηκε το πόρισμα των εργαστηρίων της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου επιβεβαιώθηκε και επίσημα η αυξημένη κατανάλωση αλκοόλ που είχε στο αίμα του ο Παντελής Παντελίδης. Συγκεκριμένα είχε καταναλώσει 1,8 γραμμάρια ανά λίτρο ενώ το όριο της Τροχαίας είναι στο 0,25.

Παράλληλα, ξεκαθαρίζεται και ποιος ήταν ο οδηγός του μοιραίου μαύρο Mercedes τζιπ. Οι μαρτυρίες ανέφεραν πως δεν ήταν ο Παντελής Παντελίδης εκείνος που οδηγούσε, ωστόσο κάτι τέτοιο όπως διαπιστώθηκε και από τις αναλύσεις στο DNA που βρέθηκε στο κάθισμα του οδηγού, δεν ισχύει. Ο άτυχος τραγουδιστής ήταν ο οδηγός του μοιραίου οχήματος, ενώ συνοδηγός ήταν η 21χρονη Φρόσω, η οποία γλύτωσε με ελαφριά τραύματα. Κανείς από τους δυο δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Αντίθετα, ζώνη ασφαλείας στο πίσω κάθισμα φορούσε η Μυρσίνη Αρναούτη, η οποία νοσηλεύεται ακόμα με βαριά τραύματα, με τους τραυματισμούς της να προέρχονται από χτύπημα στην μπαριέρα που είχε μπει στο όχημα.

Από τον εργαστηριακό έλεγχο δεν προκύπτει κανένα στοιχείο πως ο Παντελής Παντελίδης είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών ή φαρμακευτικών σκευασμάτων.

Έτσι, η μεγάλη ταχύτητα σε συνδυασμό με την υπεραυξημένη κατανάλωση αλκοόλ που έπαιξαν τον μοιραίο ρόλο το πρωινό της 18ης Φλεβάρη…