Όταν ένας χρήστης του TikTok πάγωσε λίγο μέλι ώστε να το χρησιμοποιήσει αργότερα για να προσελκύσει μέλισσες, κανείς δεν περίμενε ότι θα ξεκίναγε μία νέα φρενίτιδα. Στο βίντεο, το οποίο έχει γίνει viral έκτοτε και μετράει σήμερα πάνω από 20 εκατομμύρια προβολές, ο Davey φαίνεται να τρώει μία μπουκιά από παγωμένο μέλι, το οποίο έχει πάρει μορφή ζελέ. Αμέσως, άλλοι χρήστες ήθελαν το δοκιμάσουν. 

@daveyrzThis should bring it back to life ##experiment

♬ original sound – Davey

Εσείς θα δοκιμάζατε παγωμένο μέλι σε μορφή… γρανίτας;

Στην δημοφιλή πλατφόρμα, το hashtag #FrozenHoney” συγκεντρώνει ήδη 600 εκατομμύρια προβολές! Πολλοί έσπευσαν να το δοκιμάσουν και να μοιραστούντ την εμπειρία τους. Κάποιοι ανέφεραν ότι υπάρχει κίνδυνος να σπάσεις τα δόντια σου εάν δαγκώσεις πολύ δυνατά ενώ άλλοι έκαναν λόγο για άγευστο μέλι σε τέτοια μορφή.

Σε κάποιους άρεσε εάν και μερικοί το θεώρησαν υπερβολικά γλυκό.

Η «συνταγή» είναι πολύ εύκολη. Απλώς ρίχνετε το αγαπημένο σας μέλι σε ένα μπουκάλι και το βάζετε στην κατάψυξη. Μετά από μερικές ώρες, το πιέζετε με δύναμη ώστε να βγει προς τα έξω σαν γρανίτα.

Αυτός είναι και ένας καλός τρόπος να δοκιμάσετε την ποιότητα του μελιού σας, καθώς το καλής ποιότητας μέλι θολώνει και παγώνει πολύ. Του Davey και άλλων χρηστών του TikTok, μάλλον δεν ήταν και τόσο καλό.

In a viral video a TikToker froze honey and showed viewers what it looked like | Photo: TikTok/daveyrz
In a viral video, a TikToker froze honey and started a summer treat trend | Photo: TikTok/daveyrz