Μια τέτοια μέρα σαν τη σημερινή το μόνο που θέλεις είναι να απολαύσεις ένα ωραιότατο δροσιστικό επιδόρπιο. Και τώρα έρχεται το μεγάλο ερώτημα. Παγωτό ή Frozen Yogurt; Η απόφαση είναι δική σου σίγουρα αλλά εγώ μπορώ να σου πω τα παρακάτω:

  1. Ένα παγωτό έχει περίπου τις διπλάσιες θερμίδες από ένα frozen yogurt και αυτό γιατί έχει περισσότερη ζάχαρη στα συστατικά του.
  2. Το frozen yogurt είναι πιο υγιεινό, άλλωστε σύμφωνα με έρευνες ένα τέτοιο επιδόρπιο έχει τις ίδιες θερμίδες με μια μπανάνα ή με ένα κεσεδάκι γιαουρτιού. Γιατί λοιπόν να μη επιλέξεις;
  3. Πρόσεξε στα toppings! Αφού λοιπόν αποφάσισες ότι το frozen yogurt είναι αυτό που θέλεις δώσε λίγο προσοχή στο κομμάτι των toppings αφού μπορεί να σε φορτώσει με παραπάνω θερμίδες ακόμα και από ένα παγωτό. Αν επιλέξεις φρούτα τότε όλα οκ, αν όμως αποφασίσεις να βάλεις σοκολάτα ή brownies bites τότε βάλε μόνο μια κουταλιά γιατί οι θερμίδες ανεβαίνουν κατακόρυφα.
  4. Το frozen yogurt πάει παντού και συγκεκριμένα στο μουσικό φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής PLISSKEN, το οποίο για 9η συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκε στον πολυχώρο της Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, το διήμερο 26 & 27 Ιουνίου 2019. Καθημερινά, και για 12 ώρες συνεχόμενα, επί 2 ημέρες, η μουσική είχε την τιμητική της! Το μουσικό φεστιβάλ PLISSKEN «έντυσε» τα γνωστά μουσικά ακούσματα με πολλά happenings και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δροσιστούν παρέα με το αγαπημένο τους chillbox frozen yogurt και chillbox παγωτό!

 

Πλήθος κόσμου έκανε μια στάση στο chillbox retro van που είχε σταθμεύσει έξω από το Tunnel stage. Ντυμένο, ειδικά για τη περίσταση, στα χρώματα του chillbox, το retro van άνοιξε τις πόρτες του στο εκστασιασμένο κοινό και προσέφερε μια μοναδική ευκαιρία σε όλους τους παρευρισκόμενους  να συνδυάσουν τις 2 γεύσεις frozen yogurt και τις 5 γεύσεις παγωτού με την αγαπημένη τους ηλεκτρονική μουσική. Η μουσική, παρέα με τις ανεπανάληπτες γεύσεις του chillbox frozen yogurt, αποτελούν την απόλυτη εμπειρία!