Η ελληνική τηλεόραση έχει ανάγκη από φρέσκα πρόσωπα, αλλά και νέες ιδέες και το MEGA Channel, μας ετοιμάζει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Μια από αυτές είναι και η νέα καθημερινή πρωινή εκπομπή: «Πάμε Δανάη»!, με τη Δανάη Μπάρκα, η οποία αναμένεται να φέρει ένα ξεχωριστό αέρα ανανέωσης στο τηλεοπτικό τοπίο (που εδώ που τα λέμε όλοι μας έχουμε τόσο πολύ ανάγκη).

Η αγαπημένη Δανάη που όλοι έχουμε γνωρίσει διαθέτει αστείρευτο χιούμορ και έντονο ταμπεραμέντο και ξεχωρίζει για την σαρωτική της προσωπικότητα. Με πιο απλά λόγια είναι ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας, η χαρά της ζωής και συγχρόνως η φίλη που όλοι θα ήθελαν να έχουν στο πλευρό τους. Από τις 21 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα στις 10:00, όλοι οι τηλεθεατές θα δίνουν ραντεβού στους τηλεοπτικούς δέκτες σας, προσφέροντας έναν ξεχωριστό και αισιόδοξο τόνο σε κάθε νέα μέρα που θα ξεκινάει. Φυσικά τη Δανάη θα πλαισιώνει ένα εκπληκτικό team, το οποίο θα αποτελείται από τους Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Άρη Καβατζίκη, Βαγγέλη Γιαννόπουλο και Σίσσυ Καλλίνη, ενώ στην κουζίνα θα βρίσκεται ο Απόστολος Ρουβάς. Τη δημιουργική επιμέλεια της εκπομπής έχει αναλάβει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Μίνως Θεοχάρης, ενώ την αρχισυνταξία η Αγγελική Κωνσταντοπούλου.

Μαζί με τη Δανάη μέσα στις επόμενες ημέρες θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται και το νέο πρόγραμμα του MEGA και πραγματικά δεν σας κρύβουμε… ότι ανυπομονούμε! Δείτε και το trailer της εκπομπής και stay tuned στο MEGA!