Θέλεις κάτι διαφορετικό που θα εντυπωσιάσει ακόμα και τους πιο δύσκολους ουρανίσκους; Έχουμε δύο προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας που κυριολεκτικά θα σε μαγέψουν. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά;

Η καλή μέρα από το brunch φαίνεται 

Το «Δειπνοσοφιστήριον Catering»  σε προσκαλεί σε ένα ξεχωριστό brunch στον ανανεωμένο χώρο του Museum Restaurant του Μουσείου Γουλανδρή.  Μάλιστα, πριν λίγες μέρες, το “Δειπνοσοφιστήριον Catering” προσκάλεσε για μια υπέροχη γευστική εμπειρία κόσμο από τον χώρο των media.  Οι καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων εμπορικά στελέχη, δημοσιογράφοι, food bloggers, αλλά και προσωπικότητες της Ελληνικής τηλεόρασης, απόλαυσαν ένα πλούσιο brunch με ευρεία γκάμα γεύσεων, επιμελημένο από τον executive chef του εστιατορίου, Δημήτρη Σκαρμούτσο. Ο chef με υλικά και γεύσεις από την Ελλάδα αποκλειστικά επιλεγμένα από το «Δειπνοσοφιστήριον Catering», δημιούργησε ένα πλούσιο brunch που ικανοποίησε και τον πιο αυστηρό καλεσμένο.

Από την εκδήλωση φυσικά δεν έλειψαν οι απολαυστικές γλυκές δημιουργίες του νέου μέλους της οικογένειας «Δειπνοσοφιστήριον» του pastry chef Richard Phelion, τις οποίες οι επισκέπτες του Museum Restaurant μπορούν να απολαύσουν στον ιδιαίτερο χώρο στο κέντρο της Κηφισιάς.

Capture

Υπέροχες δημιουργίες για το μεσημέρι από ” Το Στάχυ”

Υπό την σκέπη των τεσσάρων αστέρων του ξενοδοχείου ELEFSINA HOTEL, το εστιατόριο Το Στάχυ μας παρουσιάζει το ανανεωμένο του μενού δια χειρός Χρήστου Χρυσικόπουλου και μας συγκεντρώνει ξανά γύρω από το τραπέζι για να απολαύσουμε τις μεσογειακές του γεύσεις! Το νέο μενού περιλαμβάνει: Πράσινη σαλάτα πανδαισία με παστράμι, γραβιέρα Κρήτης και βινεγκρέτ  πετιμέζι με τρίχρωμα τοματίνια, Γαρίδες σωτέ με σουμάκ σε σαλάτα πλιγούρι με αβοκάντο, φρέσκα μυρωδικά και κουλί από πιπεριά Φλωρίνης, Ριζότο  παντζαριού με κατσικίσιο τυρί lime, καρύδια και τηγανητά φιλέτα γαύρου.

Capture

 Ρομαντικό δείπνο στο YK Roof Bar Restaurant

Καθώς ο ήλιος πέφτει μεταφερόμαστε στην ταράτσα του YK Roof Bar Restaurant για να έχουμε και τη θέα…στο πιάτο και συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε τις μοναδικές προτάσεις του νέου καταλόγου όπως Λιγκουίνι με κρέμα καβουριού αρωματισμένη με τσίπουρο, μάραθο και τσίλι, Κότσι αρνιού κοκκινιστό με λιαστή τομάτα και πουρέ μελιτζάνας, Φιλέτο Σολομού στη σχάρα με λαχανικά και σάλτσα από σόγια με πορτοκάλι και τζίντζερ.

Capture