Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο μαραθώνιος Greece Race for the Cure και η συμμετοχή ήταν τεράστια! Η επιτυχία επίσης.

Στο πλευρό του οργανισμού Άλμα Ζωής, ήταν φυσικά και η αγαπημένη εταιρεία κοσμημάτων PANDORA, η οποία βρέθηκε εκεί με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, έτρεξε και αγωνίστηκε μαζί με χιλιάδες γυναίκες που πήραν μέρος.

photo-2_pandora_raceforthecure

Η εταιρεία κοσμημάτων, συνεπής στις αξίες της και τιμώντας μία πολύχρονη συνεργασία, ήταν και φέτος Διακεκριμένος Χορηγός την επιτυχημένη διοργάνωση του 8ου “Greece Race for the Cure”, έδωσε το παρόν στον μαραθώνιο και προσέφερε το ποσό των 20.000€. Με αρχηγό της ομάδας την Σταματίνα Τσιμτσιλή, εργαζόμενοι, φίλοι και συνεργάτες της PANDORA, συμμετείχαν με ενθουσιασμό στον αγώνα, συμβάλλοντας ενεργά στην ενίσχυση του έργου του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» και στέλνοντας ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.

photo-3_pandora_raceforthecure

photo-1_pandora_raceforthecure

Ενώ στο περίπτερο της Pandora στο Ζάππειο, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις πολύπλευρες δράσεις που αναπτύσσει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια, με στόχο την ουσιαστική στήριξη του Συλλόγου «Άλμα Ζωής»,  να φωτογραφηθούν με την team leader Σταματίνα Τσιμτσιλή, αλλά και να προμηθευτούν σε προνομιακή τιμή το κόσμημα που σχεδιάστηκε ειδικά για τον φετινό αγώνα. Πρόκειται για ένα μοναδικό κρεμαστό σύμβολο, σε σχήμα καρδιάς με την χαρακτηριστική ροζ κορδέλα, το οποίο θα πωλείται στα καταστήματα PANDORA σε όλη την Ελλάδα στην ειδική τιμή των 49€. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθεί επίσης στους σκοπούς του Συλλόγου «Άλμα Ζωής».