Ο κριτής του MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης, έγινε πρόσφατα πατέρας. Ήταν κάτι που ο διάσημος σεφ ήθελε πολύ και έγινε πραγματικότητα απο την γυναίκα του. Ο ίδιος έχει επιλέξει να κρατάει κρυφή την προσωπική του ζωή για αυτό δεν γνώριζε κανείς για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του.

Ο ίδιος δήλωσε με τον ερχομό του παιδιού «Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα που αν δε γίνεις μπαμπάς δεν το καταλαβαίνεις. Μου το είχαν εξηγήσει στο παρελθόν αλλά πρέπει να το νιώσεις, είναι από αυτά που δε μπορείς να το περιγράψεις τόσο εύκολα. Όταν το πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου ένιωσα υπέροχα, ένιωσα ολοκληρωμένος. Είναι μια χαρά η μανούλα. Πήγαν όλα τέλεια.”

Επίσης μίλησε σε δημοσιογράφους που τον πέτυχα στο αεροδρόμιο  Ελευθέριος Βενιζέλος και δήλωσε «Είμαι περισσότερο άυπνος, ειδικά σήμερα που πετάμε. Ο μπέμπης είναι μια χαρά, όλα κομπλέ, όλα τέλεια. Είναι απίστευτο το συναίσθημα, είναι φοβερή εμπειρία».

Σχετικά με την προστασία την προσωπική του ζωής είπε «Δεν το προσπάθησα πολύ, το είπα εκεί που έπρεπε να το πω. Το είπα μόνο σε συγγενείς, πώς τα κατάφερα; Δεν θέλει προσπάθεια. Αυτά τα πράγματα έρχονται».