Ο τραγουδιστής Πάνος Καλλίδης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε πως όταν συμμετείχε εκείνος στο Survivor είχε χρησιμοποιήσει ένα κινητό από την παραγωγή.

Μετά το περιστατικό με τον Άρη Σοϊλέδη και τον Τάλα, οι οποίοι έκαναν χρήση ενός κινητού από την παραγωγή για να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους, ο Πάνος Καλλίδης είπε «Δεν θα τους κατηγορήσω». «Κι εμείς κάποια στιγμή, εκεί που καθόμασταν με την Κάτια, είχε περάσει από την παραγωγή ένας κωπηλάτης και τους είχαμε πάρει κάτι γαλέτες. Εγώ του είχα πάρει το κινητό του και μπήκα στα social, στο προφίλ μου κι έστειλα ένα μήνυμα».

Σχετικά με την τις φήμες για την σχέση του Άρη Σοϊλέδη με την Σοφιάννα Αβραμάκη δήλωσε: «Ακούστηκε από άτομα που είναι φανερά στην απέναντι υποομάδα και που θέλουν το κακό των παιδιών, αλλά νομίζω πως αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή είναι μια τεράστια αδικία. Και είναι ο μόνος τρόπος για να βγάλεις από τη μέση έναν καλό παίκτη, γιατί αθλητικά δεν μπορείς να τον νικήσεις».

Και τέλος αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, λέγοντας: «Υπάρχουν άνθρωποι που τον πιστεύουν. Εγώ δεν βλέπω έναν άνθρωπο με αξιοπρέπεια και έναν λόγο που να έχει βαρύτητα. Εδώ τον ακούσαμε να λέει ότι τώρα που έφυγε η Σοφιάννα, ήρθε κοντά με τη Ναυσικά. Πόσο τραγικό;».