Και όμως, η Scarlett Johansson παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Colin Jost σε μυστική τελετή το σαββατοκύριακο που μας πέρασε! Βίον ανθόσπαρτον!

Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί ήδη από το Μάιο του 2019, ενώ είχαν σχέση ήδη για 2 χρόνια. Συνδύασαν την τελετή του γάμου τους με μία φιλανθρωπική πράξη και ανακοίνωσαν τα υπέροχα νέα μέσω μίας ανάρτησης στο instagram. Μέσα από την ανακοίνωση του γάμου τους, προσκαλούν όποιον μπορεί να κάνει δωρεές στο Meals Wheels America, μία οργάνωση που παρέχει γεύματα σε ηλικιωμένους. Ο γάμος τους έλαβε χώρα σε βίλα στην Νέα Υόρκη, αξίας 4 εκατομμυρίων, που αγόρασε η Johansson το 2018.

Η Johansson έχει παντρευτεί άλλες 2 φορές. Την μία με τον πρωταγωνιστή του Deadpool,  Ryan Reynolds και την 2η με τον Γάλλο δημοσιογράφο Romain Dauriac. Με τον δεύτερο πήραν διαζύγιο το 2017 μετά από 3 χρόνια γάμου, ενώ η κόρη τους Rose γεννήθηκε το 2014.

Ωστόσο, πρόκειται για τον πρώτο γάμο του 38χρονου Jost, που είναι αρχισυντάκτης του Saturday Night Live. Είχε πει για την Scarlett: «έχει το πιο ωραίο και ζεστό χαμόγελο που έχω δει ποτέ σε άνθρωπο. Δεν έχω νιώσει με κανέναν τόσο άνετα όσο με εκείνη».

Συγχαρητήρια στα παιδιά!