Εντάξει μία είδηση σοκαριστική για τον πλανήτη ολόκληρο που αγαπάει το σεξ. Σύμφωνα με τους επιστήμονες που είναι και οι υπεύθυνοι για τα κακά αυτά μαντάτα, το σεξ θα εξαφανιστεί σε 20 με 30 χρόνια. Και αυτό γιατί, η αναπαραγωγή τότε θα γίνεται με διαφορετικό τρόπο. Θυμάστε τον πελαργό που μας έλεγαν στα μικράτα μας; Ε, όχι ούτε στο μέλλον θα τα φέρνει εκείνος.

Για να μην ξεφεύγουμε όμως από αυτό το σημαντικό γεγονός που επρόκειτο να συμβεί μελλοντικά, ο Χένρι Γκρίλι, καθηγητής του Πανεπιστημίου Στάνφορντ, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα σταματήσουν το σεξ για αναπαραγωγικούς λόγους.

Προσέξτε όμως, για λόγους ευχαρίστησης θα γίνεται κανονικά. Όλα κι όλα. Μια ευχαρίστηση έχουμε δηλαδή, να κοπεί κι αυτή;

Ο Χένρι Γκρίλι έδωσε την εξήγηση του, λέγοντας ότι σε 20 με 40 χρόνια τα ζευγάρια θα πηγαίνουν στα κατάλληλα εργαστήρια και οι επιστήμονες θα δημιουργούν το έμβρυο. Σοκαριστικό λίγο, θα έλεγα.

«Οταν ένα ζευγάρι θα επιθυμεί να αποκτήσει παιδί, ο άντρας θα προσφέρει το σπέρμα του και η γυναίκα λίγο από το δέρμα της», πρόσθεσε. Μάλιστα, αυτά τα μώρα που θα έρχονται στον κόσμο με αυτή την τακτική, θα είναι πολύ έξυπνα, όμορφα και υγιή.

Εδώ που τα λέμε, δεν πρόκειται να κοπεί το σεξ. Είναι σα να μας λένε, θα φάτε μπουγάτσα χωρίς κρέμα. Γίνονται αυτά τα πράγματα; Δεν γίνονται.

Sorry, αλλά…

10666554