Η Παπουτσάνης, ελληνική εταιρεία προϊόντων προσωπικής υγιεινής και φροντίδας, προσφέρει, στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευθύνης και σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση GIVMED, προϊόντα προσωπικής υγιεινής σε ευάλωτους συνανθρώπους μας.

Επιλέγοντας προϊόντα από τις ανανεωμένες σειρές των brands Aromatics, KARAVAKI, Natura και Αρκάδι της Παπουτσάνης, συμβάλλουμε όλοι στην προσφορά προϊόντων προσωπικής υγιεινής σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη τη στήριξή μας. Η ενέργεια πραγματοποιείται μέσα από τα κανάλια λιανικής πώλησης έως τις 30 Σεπτεμβρίου και συνοδεύεται από μεγάλες προσφορές.

Θέτοντας, για μία ακόμη φορά, τον άνθρωπο στο επίκεντρο, η Παπουτσάνης στηρίζει πρωτοβουλίες που καλύπτουν σημαντικές ανάγκες και εξασφαλίζουν τα αναγκαία σε ευάλωτες ομάδες. Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα της GIVMED «Health Sector for Society», η Παπουτσάνης έχει αποστείλει χιλιάδες προϊόντα ώστε να καλυφθούν ανάγκες ανθρώπων που βρέθηκαν αντιμέτωποι με δύσκολες συνθήκες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Παπουτσάνης, με τη ματιά στραμμένη στο μέλλον, εστιάζει στη βιώσιμη ανάπτυξη, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία θα συνεχίσει να στηρίζει ενέργειες που έχουν ως στόχο τη στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και την αξιοπρεπή διαβίωση για όσους το έχουν ανάγκη.

Στήριξε και εσύ την προσπάθειά μας να προσφέρουμε προϊόντα υγιεινής και προσωπικής φροντίδας στους συνανθρώπους μας!