Το 1ο Online παιχνίδι μαγειρικής έλαβε τέλος πηγαίνοντας έναν νικητή στη μαγευτική Ταυλάνδη. Ο λόγος, για τα Bread Battles φυσικά από την εταιρεία “Καραμολέγκος”. Την Δευτέρα που πέρασε λοιπόν οι 5 νικητές των BreadBattles Challenges πήραν θέση πίσω από τον πάγκο και μαγείρεψαν live ενώ ο αγαπημένος σεφ Ακης Πετρετζίκης δοκίμασε τις δημιουργίες τους.

Capture

Μεγάλος νικητής του διαγωνισμού αναδείχθηκε ο Κάρολος Μιχαηλίδης (@_thefoodarchitect_), του οποίου η συνταγή συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία από τον ίδιο και το κοινό που  παρακολούθησε την εκδήλωση. Το έπαθλο του μεγάλου νικητή ήταν ένα ταξίδι γευσιγνωσίας στη μαγευτική Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, ενώ όλοι οι  φιναλίστ κέρδισαν έκαστος, προϊόντα συνολικής αξίας 200€ από το e-shop του Άκη Πετρετζίκη καθώς και ένα ταξίδι στη Σαντορίνη, στον τόπο καταγωγής της οικογένειας Καραμολέγκου!

Capture

Κατά τη διάρκεια της μοναδικής βραδιάς δίπλα στους φιναλίστ βρέθηκαν οι διάσημοι  ηθοποιοί Σμαράγδα Καρύδη και Γιάννης Τσιμιτσέλης , οι food bloggers Γαβριήλ Νικολαίδης και The Eaters και η δημοσιογράφος Δέσποινα Καμπούρη που είχαν  επίσης δημιουργήσει συνταγές , υποστηρίζοντας με τη σειρά τους τα Breadbattles.

Capture

Μετά τον τελικό, ακολούθησε πάρτυ, όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γευθούν μοναδικά προϊόντα  “Καραμολέγκος” υπό τους ήχους της μπάντας Beejeesus.