[Powered by Samsung]

Η πανδημία του COVID-19 μας έκανε να γνωρίσουμε καλύτερα την ομορφιά και την θαλπωρή του σπιτιού, να εκτιμήσουμε πράγματα που πριν τα θεωρούσαμε δεδομένα, να αποκτήσουμε ενδεχομένως περισσότερη αυτογνωσία και μέσα από αυτή τη «δοκιμασία» να βγούμε ακόμη πιο δυνατοί. Ο τρόπος ζωής μας μπορεί να άλλαξε, να μεταβλήθηκε, να διαφοροποιήθηκε, αλλά όλοι μας καταφέραμε να προσαρμοστούμε. Μια τρυφερή αγκαλιά, η επικοινωνία με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ένας κυριακάτικος περίπατος… πράγματα που τα θεωρούσαμε πριν αυτονόητα και μικρά, απέκτησαν τεράστια σημασία. Το δε σπίτι μετατράπηκε στο «καταφύγιο» μας, στον χώρο όπου μάθαμε να εργαζόμαστε, να γυμναζόμαστε να διασκεδάζουμε.

Νέες συνθήκες, νέες συνήθειες, νέα ενδιαφέροντα… όμως στη νέα μορφή της καθημερινότητας μας υπάρχει και μια σταθερή αξία. Και αυτή δεν είναι άλλη από ένα πανίσχυρο τεχνολογικά smartphone, το οποίο μπορεί να αποτελεί το Α και το Ω των δραστηριοτήτων μας ακόμη και όταν παραμένουμε μέσα στο σπίτι. Επικοινωνίαδικτύωσηδιασκέδασηψυχαγωγία, αλλά και εργασία είναι οι άξονες που καθιστούν πλέον ένα σύγχρονο smartphone αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας είτε βρισκόμαστε εκτός είτε… εντός σπιτιού. Και μπορεί να χρειάστηκε να μείνουμε μακριά από τους αγαπημένους μας, όμως η mobile τεχνολογία μας ένωσε, μας έκανε να μην αισθανθούμε λεπτό το φάσμα της μοναξιάς.

Εύλογα θα σκέφτεστε ότι στην αγορά της mobile τεχνολογίας υπάρχουν δεκάδες διαφορετικές λύσεις, όμως καμία άλλη συσκευή δεν μπορεί να συγκριθεί και να μετατρέψει την παραμονή στο σπίτι σε πραγματική… απόλαυση, όπως ένα Samsung Galaxy S20! To γιατί; Θα το μάθετε στις γραμμές που ακολουθούν…

Galax-ίας νέων in-house εμπειριών με ένα S20!

H σειρά Galaxy S20 σχεδιάστηκε ως ένα high-tech ταξίδι εμπειριών, με τη Samsung να ξεπερνάει για μια ακόμη φορά τον εαυτό της. Κάθε λειτουργία του smartphone, κάθε εκατοστό της premium επιφάνειάς του από γυαλί και αλουμίνιο αποσκοπεί στο να ξυπνήσει συναισθήματα, κάνοντας και την παραμικρή αλληλεπίδραση μαζί του μια πραγματικά «ξεχωριστή» εμπειρία! Με ασύλληπτα γρήγορες επιδόσεις που φλερτάρουν με την ταχύτητα του φωτός και προσφέροντας τις πιο ποιοτικές κι εξελιγμένες φωτογραφίες στον κόσμο της mobile τεχνολογίας, ένα Galaxy της οικογένειας S20 μπορεί να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε το «σήμερα», ακόμη και μέσα από την άνεση του σπιτιού μας.

Μεταμορφώνοντας το σπίτι σε γραφείο, σίγουρα θα θέλετε να έχετε ένα πανίσχυρο επαγγελματικό εργαλείο στα χέρια σας. Το Galaxy S20, S20+ ή S20 Ultra μπορεί να διαχειρίζεται πολλαπλά επαγγελματικά tasks με χαρακτηριστική άνεση, είτε πρόκειται για άπειρα φύλλα στο excel, μια πλούσια παρουσίαση στο Powerpoint, είτε για το Adobe Lightroom για επαγγελματικό αποτέλεσμα στις φωτογραφίες σας, η νέα ναυαρχίδα της Samsung δημιουργήθηκε για να σας καταπλήξει με τον τρόπο που μπορείτε να φέρετε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία όσο δύσκολη και εάν είναι. Εάν πάλι θέλετε να επικοινωνήσετε με τους συναδέλφους σας χρησιμοποιώντας το Google Duo, το Skype, το Zoom και οποιοδήποτε άλλο tele-conferencing application θα διαπιστώσετε ότι η high-end πρόταση της Samsung προσφέρει μια seamless και HD εμπειρία. Το Galaxy σας βέβαια προσφέρει πολλά περισσότερα, καθώς η λειτουργία Samsung DeX, σας επιτρέπει να συνδέσετε το S20 σας με ένα απλό MHL καλώδιο και έτσι να συνεχίσετε τη δουλειά σας από την άνεση του monitor ή της τηλεόρασης σας, ενώ παράλληλα μπορείτε να μεταφέρετε τον κόσμο του Android στο PC ή στο Mac σας με την ίδια χαρακτηριστική ευκολία. Μάλιστα, η δυνατότητα για χρήση δύο οθονών ταυτόχρονα σίγουρα θα εκτοξεύσουν  την παραγωγικότητα σας στα ύψη, καθώς θα κάνετε δύο φορές… περισσότερα!

Βέβαια πέρα από το να είστε παραγωγικοί από το σπίτι, θα πρέπει να αισθάνεστε και ασφαλείς και για αυτό φροντίζει η πλατφόρμα Samsung Knox, μια ειδική πατενταρισμένη τεχνολογία ασφαλείας από την Samsung, η οποία βρίσκεται αποκλειστικά στις συσκευές της. Εφαρμόζοντας εξελιγμένα πρωτόκολλα ασφαλείας και συνδυάζοντας software και hardware-based προστασία, μπορείτε να έχετε ήσυχο το κεφάλι σας, καθώς τίποτα δεν μπορεί να διαπεράσει το τείχος ασφαλείας που υψώνει για τα δεδομένα σας το Samsung Knox.

Σίγουρα καλή η δουλειά, αλλά όπως αναφέρει και ένα παλιό ρητό καμιά φορά «τρώει» τον αφέντη, για αυτό και με την παραμονή στο σπίτι δεν θα πρέπει να αγνοούμε την υγεία μας και τη σωστή φυσική κατάσταση. Και μπορεί τα γυμναστήρια να είναι κλειστά, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να συνεχίσετε το πρόγραμμα εκγύμνασης από το σπίτι. Ενεργοποιώντας το Samsung Health app που βρίσκεται εγκατεστημένο στο S20 σας, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας ρουτίνα άσκησης, έτσι ώστε να παραμείνετε υγιείς και… active, ακόμη και από το σπίτι. Η εν λόγω εφαρμογή αναλύει με λεπτομέρεια τις καθημερινές σας συνήθειες (υπολογίζει από τις θερμίδες που κάψατε και τις διατροφικές σας συνήθειες μέχρι τον κύκλο του ύπνου σας κ.ά) και σας βοηθάει να διατηρήσετε μια επιτυχημένη δίαιτα, αλλά και έναν υγιεινό τρόπο ζωής για όσο χρονικό διάστημα παραμένετε στο σπίτι. Και εάν έχετε βαρεθεί να κάνετε τις ίδιες και τις ίδιες ασκήσεις, το Samsung Health σας προσφέρει τη δυνατότητα να μάθετε από τους καλύτερους personal trainers και αθλητές τα μυστικά για να είστε fit, ακόμη και στα λιγοστά τετραγωνικά του σπιτιού σας.

Όταν βέβαια κουραστείτε από την άσκηση και τη δουλειά και φτάσει η ώρα της χαλάρωσης, το S20 είναι το ολοκληρωμένοentertainment machine»! Θέλετε να παίξετε το τελευταίο 3D mobile game με τα πιο απίστευτα γραφικά ή μήπως επιθυμείτε να παρακολουθήσετε στο YouTube μια συνταγή για να επιχειρήσετε να ετοιμάσετε μια υγιεινή και δροσερή γαριδοσαλάτα; Μήπως είναι η κατάλληλη ώρα για αχαλίνωτο binge-watching της αγαπημένη σας σειράς στο Netflix που αφήσατε στη μέση ή τι θα λέγατε για να χαλαρώσετε να ακούσετε τα tunes που σας αρέσουν μέσω του Spotify app; Πως θα σας φαινόταν η ιδέα για ένα ακόμη χαβαλετζίδικο βιντεάκι στο TikTok, gossip με τις φίλες σας στο WhatsApp ή να κάνετε update στη συλλογή φωτογραφιών στο Instagram; Μήπως τελικά να ενδώσετε στη μικρή πριγκίπισσα σας που ζητάει να παίξει κι εκείνη με το S20 σας, μέσω του Kids mode, το οποίο θα την κρατήσει για ώρες (ή για όσο χρονικό διάστημα της επιτρέψετε) απασχολημένη σε έναν μαγικό, interactive και κυρίως ασφαλή, virtual παιδότοπο; Όποια κι εάν είναι η τελική επιλογή στη διασκέδαση σας, το μόνο σίγουρο είναι ότι ένα smartphone της οικογένειας S20 αποτελεί μια συσκευή που δημιουργήθηκε για να σας προσφέρει τον υψηλότερο βαθμό ψυχαγωγίας.

Ένας νέος συναρπαστικός τρόπος ζωής στα… χέρια σας!

Χωρίς αμφιβολία, κάθε πτυχή της καθημερινότητας μας στο σπίτι μεταμορφώνεται με τη χρήση ενός Galaxy S20, με την πρόταση της Samsung να μας βοηθάει να εξερευνήσουμε ένα νέο και εξίσου συναρπαστικό τρόπο ζωής. Εργασία, διασκέδαση, well-being καθιστούν ένα S20 τη νούμερο 1 σας επιλογή, έτσι ώστε να κάνετε πολλά περισσότερα και από τη άνεση του σπιτιού σας. Γιατί μπορεί να παραμένουμε στο σπίτι, αλλά το απολαμβάνουμε παραπάνω με ένα Galaxy S20!

***

Τo Google Duo και το YouTube είναι εμπορικά σήματα της Google LLC. Ο όρος Netflix είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της Netflix, Inc. Χαρακτηριστικά της επωνυμίας Spotify αποτελούν αποκλειστική ιδιοκτησία του Spotify ή των δικαιοπαρόχων του. To Mac είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc καταχωρημένο στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Η ονομασία WhatsApp είναι εμπορικό σήμα της WhatsApp. Tο Adobe Lightroom αποτελεί σήμα καταχωρημένο ή κατατεθέν της Adobe στις ΗΠΑ και/ή σε άλλες χώρες.  Άλλα εμπορικά σήματα και ονομασίες ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους.