Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen φοράει τα γιορτινά του και υποδέχεται και φέτος την πασχαλινή περίοδο με στυλ και την πιο κεφάτη διάθεση! Για μια ακόμη χρονιά γίνεται ο απόλυτος προορισμός για μικρούς, μεγάλους και νονούς που μπορούν να βρουν τα καλύτερα πασχαλινά δώρα για τα βαφτιστήρια τους από αγαπημένα designer brands έως και 70% πιο φθηνά!

Αυτό το Πάσχα θα γιορτάσετε με στυλ και θα βγείτε κερδισμένοι γιατί με κάθε αγορά αξίας €30 κερδίζετε δωροεπιταγές από τα αγαπημένα σας designer brands και δωρεάν διελεύσεις στην Αττική Οδό. Και μην ξεχνάτε! Το εκπτωτικό χωριό θα παραμείνει ανοιχτό και την Κυριακή 24 Απριλίου, δίνοντάς σας την ευκαιρία για ακόμα περισσότερο smart shopping λίγο πριν το Πάσχα!

Οι «Μικροί Μηχανικοί», ένα εργαστήριο που θα στηθεί σε συνεργασία με το moraitis blast lab της Σχολής Μωραϊτη, καταφθάνει στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen και σας προσκαλεί να έρθετε και να κατασκευάσουμε όλοι μαζί το μεγάλυτερο τρενάκι από τουβλάκια LEGO® Duplo®! Μια υπερυψωμένη κατασκευή μήκους έξι μέτρων, με γέφυρες, κολώνες, τοίχους από τουβλάκια LEGO® Duplo® θα χτιστεί με γέφυρες που θα περνούν οχήματα, ενώ στην κορυφή της κατασκευής και σε όλο το μήκος της, τα παιδιά θα στήσουν μια γραμμή τρένου. Σας περιμένουμε με τους μικρούς σας ήρωες το Σάββατο 16/4 και από την Παρασκευή 22/4 μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη 28/4, από τις 12:00 μέχρι τις 18:00, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον πρώτο όροφο του εκπτωτικού χωριού για να ζήσουμε μαζί τις πιο διασκεδαστικές στιγμές!

Για την μεταφορά σας στο εκπτωτικό χωριό, μπορείτε να εξυπηρετηθείτε με το λεωφορείο 319 από το σταθμό μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr. Για όσους έρχεστε με το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να απολαμβάνετε δωρεάν parking.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr και το facebook.com/McArthurGlenAthens.