Και πώς να μην είναι άλλωστε;

Την γνωρίσαμε λίγο πριν κλείσει τα 20 στην σειρά 10η εντολή. Με τα μαύρα της μαλλιά και το μελαγχολικό της βλέμμα, έγινε αμέσως talk of the town. H Ελλάδα ήταν… μικρή για να την κρατήσει και η Τόνια Σωτηροπούλου άρχισε να παίζει σε ξένες παραγωγές, οι οποίες απέσπασαν εξαιρετικές κριτικές.

Σήμερα, δέκα χρόνια μετά το ντεμπούτο της, ναι είμαστε σίγουροι πλέον πως η Τόνια είναι η επόμενη μεγάλη star! Και έχουμε πέντε λόγους που το πιστεύουμε. Ορίστε:

  • Γυμνάζεται πάρα πολύ και μεθοδικά με τον Ζαρού. Και όπους Zαρού, αναφέρουμε τον Βαγγέλη Ζαρουχλιώτη, ο οποίος είναι ο personal trainer των stars. Και μόνο οι καλύτεροι προπονούνται με τον καλύτερο. Δηλαδή η Τόνια με τον Ζαρού!

 

  • Είναι με διαφορά από την δεύτερη, η πιο active celebrity στο θέμα των αδέσποτων.  Με πρωτοβουλίες, με μηνύματα μέσω από τα social media αλλά και με δράσεις με αρκετές φιλοζωικές, η Τόνια δεν σταματά να βοηθά τα ζωάκια που μας έχουν ανάγκη.

 

  • Είναι το κορίτσι του James Bond και αυτό δεν αλλάζει.  To 2012 είχε εμφανιστεί στο Skyfall, δίπλα στον Daniel Craig ενώ αν αυτό δεν σου φτάνει, να σου πούμε πώς την είδαμε και το 2014, δίπλα στον The Rock, στην ταινία Hercules.

 

  • Είναι πανέμορφη και πανέξυπνη. Και εδώ δεν χρειάζεται καμία παραπάνω ανάλυση. Το πανέμορφη δεν αμφισβητείται ΣΤΗΝ ΚΑΜΙΑ ενώ το πανέξυπνη, απλά χρειάζεται να διαβάσει κάποιος μια συνέντευξη της για να διαπιστώσει πώς είναι μια κοπέλα προσγειωμένη και κατασταλλαγμένη.

 

  • Είναι η Πρέσβειρα της Intimissimi στην Ελλάδα. Και στο Intimissimi On Ice που διοργανώθηκε πριν λίγες ημέρες στην Βερόνα (και ήμασταν και εμείς εκεί ) η Τόνια κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με την sexy και σικάτη εμφάνισή της, σε σημείο που όλοι ρωτούσαν για εκείνη. Στο σημείο αυτό να σου πούμε πώς στο event ήταν η Katie Holmes, η Chiara Ferragni και πολλές celebs. Αλλά σαν την Τόνια… καμία!

1

2

3