Ο καφές NESCAFÉ®, η μεγαλύτερη μάρκα καφέ της Nestlé στην Ελλάδα,  παρουσιάζει  τη νέα καμπάνια της «Περιμένεις περισσότερα από μια κούπα καφέ», η οποία δείχνει πώς η μάρκα  έχει ενσωματώσει  τη βιωσιμότητα, από τη στήριξη των καλλιεργητών καφέ, μέχρι τον τρόπο που ο καφές παράγεται και συσκευάζεται. Η νέα καμπάνια αναδεικνύει μερικά από τα επιτεύγματα της μάρκας σχετικά με τη βιωσιμότητα: καφές 100% υπεύθυνης προέλευσης[1] σε όλα τα εργοστάσια καφέ στην Ευρώπη χρήση των υπολειμμάτων του αλεσμένου καφέ NESCAFÉ για την ηλεκτροδότηση των κέντρων παραγωγής του.

Ο καφές Nescafé εργάζεται συστηματικά εδώ και χρόνια για να ενισχύσει τη βιωσιμότητα των πρακτικών καλλιέργειας καφέ σε όλο τον κόσμο. Με οδηγό αυτές τις προσπάθειες, η μάρκα παρουσίασε το Πλάνο Nescafé 2030 που αποτυπώνει τον οδικό της χάρτη για τη βιωσιμότητα, για την επόμενη δεκαετία. Στόχος του συγκεκριμένου πλάνου είναι να βοηθήσει τους καλλιεργητές καφέ να μεταβούν στην αναγεννητική γεωργία και να βελτιώσουν το βιοτικό τους επίπεδο και εντάσσεται στο πλαίσιο του στόχου της Nestlé, για την επίτευξη μηδενικού ισοζυγίου εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου.

Με 6.000 κούπες καφέ NESCAFÉ να καταναλώνονται κάθε δευτερόλεπτο παγκοσμίως, η μάρκα δεσμεύεται να χρησιμοποιήσει τη δυναμική και την εμβέλειά της για να συμβάλλει θετικά  στη ζωή των ανθρώπων και του πλανήτη,  από τον κόκκο μέχρι την κούπα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε https://www.nescafe.com/gr/make-your-world

[1] Nescafé στην Ευρώπη. Μάθετε περισσότερα στο www.nescafe.gr